Kepada Binatang-Binatang Kurang Ajar Jangan Follow Instagram Aku – Elyana Mengamuk?

Hiburan

Kepada Binatang-Binatang Kurang Ajar Jangan Follow Instagram Aku – Elyana Mengamuk?

Penyanyi Elyana sudah tidak dapat menahan kesabarannya lagi apabila sering menjadi mangsa kecaman netizen terutama sekali berkaitan sakit kanser Limfoma yang dihadapinya. Ada yang terus mempersoalkan mengapa Elyana tidak mahu tampil menutup aurat , bertaubat dan macam-macam lagi.

Advertisement

Menerusi Insta Stories beliau, Elyana yang merasa bengang meminta agar mereka yang bersikap negatif serta kurang ajar untuk tidak mengikuti akaun Instagramnya lagi. Setiap orang di muka bumi ini mempunyai tahap kesabaran masing-masing.

Kadang-kadang netizen boleh dikatakan agak melampau mengkritik seseorang tapi alasan mereka hanya ingin menegur sahaja sedangkan cara mereka itu tidak betul. Diri kita pun tidak cukup sempurna janganlah hendak mengecam orang lain pula. Bersabarlah Elyana.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

67 Comments

  1. joe

    February 2, 2018 at 1:58 pm

    saya doakan moga elyana kembali pulih kesihatannya seperti sediakala, dipermudahkan segala urusan.,amin… kita doa yg baik2 lah untuk elyana, tak rugi…POSITIF LAH!!!ni bagi komen MENGALAHKAN ORG YAHUDI!!

  2. joe

    February 2, 2018 at 1:54 pm

    MOGA ELYANA TABAH MENGHADAPI DUGAAN HIDUP INI…MOGA ALLAH LINDUNGI KAMU ELYANA SEKELUARGA..AMIN

  3. Anonymous

    February 2, 2018 at 9:34 am

    saya pun ada komen kt page dia. tapi dah kena unfollow dh. tapi saya rasa takde pun komen sy yang makian dan cacian. saya just taip.
    “cantik sgt awk bertudung. semoga hati awk terbuka untuk brtudung dan menutup aurat.”
    ayat mcm tu menyakitkan hati dia ke? kalau sy mmg ikhlas nk puji dia sbb suka sgt tgk dia brtudung. tak sangka dia bleh reply pada netizen mcm ni. kecewa sgt dgn cara penerimaan dia. minta maaf kalau sy salah. just seikhlas hati komen tu utk dia.

    • Anonymous

      February 2, 2018 at 2:08 pm

      takpe la awak, da tuan badan tak nak tutup aurat. janji tanggungjawab u tuk tegur da lepas

  4. damai

    February 2, 2018 at 9:27 am

    sy jaga 3 org sakit cancer, kakak, ke 2 ibu mertua yg semua tahap 4, mmg org sakit cancer ini very sensitive, nak nasihat pun kena cakap elok2 dan org yg menjaga pun kena sabar dan tabah. kdg pesakit ini ada time mrk rasa tertekan bila kena makan ubat aja dan x bermaya, so yg blm pernah ada ahli keluarga yg ada penyakit cancer baik jgn ckp dan konon nak beri kan nasihat tapi cara menyakitkan hati, faham ehk

    • wekkkkkkk

      February 2, 2018 at 10:30 am

      itu hari agent insuran A… ckp, utk rawatan penyakit kanser je RM100,000.00++. Tapi jika ambil insuran, penyakit kanser termasuk dalam 36 penyakit kritikal. Kalau pesakit dpt penyakit ni dlm tempoh dh beli insuran, maka sykt insuran A..tu kata x perlu byr seumur hidup lagi yg kita dh beli tu. Masuk cepital swasta x perlu byr dh. Sbb tu insuran tu cover rm1 juta utk package insuran yg kita beli.

      Sbb tu saya cadangkn beli je insuran utk persediaan.

      Kalau dh ada penyakit kritikal sebelum beli insuran…mampuihhhh x dpt beli dh.

      Sekadar advise.

  5. makiqram

    February 2, 2018 at 8:26 am

    salam semua………………..stop bagi advice kat dia. lantak dia lah let it be let it go……….kubor masing masing…………….

Loading...