Nampaknya Che Wan turut menerima tempias akibat pergolakan rumah tangga anaknya Chef Riz dan Ana Dahlia. Wartawan Mstar Online telah cuba mendapatkan komen daripada Chef Wan mengenai perkara ini namun tidak berhasil mendapat sebarang jawapan.
Abang Nara respek dengan pendirian Chef Wan yang tidak mahu menceritakan apa yang terjadi di dalam keluarga mereka kerana mampu menimbulkan fitnah dan spekulasi kepada orang luar. Kata Chef Wan:-
Berdiam diri adalah cara terbaik dalam menghadapi isu ini kerana ia adalah urusan peribadi perkahwinan mereka, bukan urusan anda semua. Kenapa anda bertanya kepada saya dan bukan mereka? Sibuk hal rumah tangga orang, tanya pada bapa mertua buat apa? Anda tahu yang anda tidak akan dapat apa-apa kenyataan daripada saya. Saya enggan memberikan apa-apa komen.
Ketegasan Chef Wan dalam isu rumah tangga anaknya ini harus dipuji. Apa pun sama-samalah kita doakan agar perkahwinan Chef Riz dan Ana Dahlia dapat dikekalkan. Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri. Semoga segala permasalahan yang timbul dapat diselesaikan dengan cara baik.

Anonymous
November 2, 2012 at 9:33 pm
Hahahaha ya deiii apa bising2 nie pasal taik punya pasal mau gaduh kah.. Pegi angkat itu taik cuci sudah lah jgn gaduh2 tak da bagus… Hahaha selamat malam…:)
era fazira nak bercakap pulak
November 2, 2012 at 7:40 pm
nak buat mcm mana..kalo xde jodoh cerai lee yee..kalo panjang..alhamdulillah..
Pingback: Hot Trending For 2012.11.02 : Ana Dahlia | Rock It MySelebriti
Cauliflower
November 2, 2012 at 6:06 pm
Abang nara,
Tolonglah block semua komen-komen yang keterlaluan kat sini.
Keterlaluan dan melampaui batas komen-komen ni.
BUJANG
November 5, 2012 at 2:56 am
Dalam semua komen2 kat sini sape yang ko anggap keterlaluan tuuuu….
Anonymous
November 5, 2012 at 1:56 pm
komen ko la bujang, sbb tu sampai sudah ko bujang tua. sape nak kawen ngan jantan mulut cibai mcm betina tua?
Batu 9 Taiping
November 2, 2012 at 2:24 pm
Org kampung aku si Ana [email protected] Diyana Mastura…kalau dah masuk ni 3x kawin becerai jugak,salah siapa tu?
Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original
November 2, 2012 at 5:53 pm
Emmmmmmmmmmmmmmmmm dh tentu lah si ana yg nk kena di salah kan tol tk…mungkin dia dh biasa buat curang… jadi asal dapat laki je nk curang asal dapat laki je nk curang macm dh terbiasa gitu….jadi kalau prangai dh macm tu pompan macm ana ni tk boleh kawinnnnnnn….pasal kalau kawin je dia jadi sakit nk jugak curang ngan laki dia macm kena sumpah pulak !
BUJANG
November 3, 2012 at 6:44 pm
Ibarat pepatah Melayu anjing kalau x makan tahi dia akan hidu jugak.
Jika isteri curang dan menduakan suami maka dayuslah suami tersebut. Tapi sebelum buat keputusan pastikan apakah benar isteri itu melakukannya, takut itu hanya fitnah.
Jika fitnah tertuduh akan teraniaya…..doa orang teraniaya akan diterima Allah.