Written by AbangNara | November 8th, 2016

Perangai suka selfie ni sebenarnya tak kira la lelaki ke perempuan, semua pun mesti sama je. Bukan tu je, selalunya lepas selfie tu kena edit lagi untuk nampak lebih flawless. Iya la semua pun mestilah nak nampak cantik dan sempurna kan?

Jadi korang ada fikir tak apa yang di perlukan untuk dapat gambar selfie yang semula jadi cantik? Korang tak perlu risau, Jawapannya ialahb OPPO F5 yang mempunyai 20MP kamera hadapan dan fungsi AI Beautify yang boleh kasi selfie korang nampak semulajadi dan marvelous. Nak tengok?

oppo f5

**Ayda Jebat Selfie**
**Fattah Amin selfie**

Fungsi AI Beautify ni sebenarnya boleh mengesan tona kulit, umur dan jugak jantina korang, sebab tu selfie nampak semula jadi je. OPPO F5 ini bukan sahaja power pada kameranya tapi turut mempunyai fungsi “Facial Unlock”. Maknanya korang tak perlu lagi cap jari untuk bukak phone korang, scan je muka tu kat skrin phone dah boleh terus boleh bukak. Memang power betol la OPPO F5 ni.

ask 2017

ask 2017

Minggu lepas di TV3, telah berlangsung Anugerah Skrin 2017. Meriah betul ASK kali ini. Artis-artis yang datang pun boleh tahan cantik-cantik semuanya. Bila upload gambar selfie, memang meletop la masing-masing. Rasanya tak terlambat lagi Abang Nara nak ucapkan tahniah kepada semua pemenang ASK 2017 kali ni. Jom kita layan gambar selfie para artis di ASK 2017 yang diambil dengan Oppo F5.

ask 2017

ask 2017

ask 2017

ask 2017

Korang yang nak memiliki OPPO F5 ni perlu pre-order di www.oppostore.com/products/f5/ dan boleh dapat kan beg Barcelona Edisi terhad, tampered glass dan jugak phone casing secara percuma. Tarikh pre-order adalah dari 2 November sehingga 10 November ini.

Dan untuk peminat Fattah Amin, korang sendiri berpeluang jumpa dengan Fattah Amin jika pre-order di Aeon Bandar Dato Onn Johor Bahru pada 11 November ini jam 3 petang. Fattah Amin akan berada di sana bagi memeriahkan 1st sale OPPO F5. Mana tau korang boleh selfie dengan Fattah Amin hari tu.

oppo f5

Untuk sebarang maklumat korang boleh layari Facebook OPPO.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.