March 26th, 2019

Semua sedia maklum, pelakon Remy Ishak sudah kembali solo. Berita beliau putus tunang dengan Ezza Yusof mengejutkan ramai pihak kerana mereka sudah dua tahun bertunang.

Remy aku beliau ada cuba untuk memperbaiki hubungan mereka dan melakukan solat istikarah tetapi tidak nampak ke arah perkahwinan. Jalan berpisah adalah yang terbaik buat mereka berdua.

Namun, baru-baru ini Remy dilihat memuat naik beberapa keping foto bekas tunangnya dengan kapsyen berharap agar Ezza kekal tabah.

Bagaimanapun, tindakan Remy berkongsi foto bekas tunangnya itu menimbulkan rasa kurang senang netizen. Kata mereka, kenapa selepas putus tunang baru hendak memuat naik foto Ezza?

Terdahulu, Remy mengesahkan pertunangannya dengan Ezza sudah pun berakhir sejak sebulan lalu dan ia bukanlah berpunca daripada orang ketiga. Remy tidak meletakkan kesalahan kepada Ezza dan menerima keputusan ini sebagai ketentuan takdir. Mereka masih kekal berkawan baik sehingga hari ini dan mempunyai perniagaan bersama.

Sumber Berita : Astro Gempak


13 responses to “Kenapa Pula Nak Ucap ‘Stay Strong’, Pelik – Netizen Kurang Senang Remy Ishak Kongsi Gambar Bekas Tunang”

  1. MJH says:

    Betul! Agak pelik gak tiba2 dia upload. Dahlah pictures yg tak flattering langsung – especially yg pic dekat aisle buah2an tu. Motif???

  2. tipahhhh says:

    Bella should belajar dgn this lady ezzarl how to handle orang yg bagi shit kat dia dgn “Class”. Aku follow ig dia, aku rasa elok la remy xjadik kawin dgn dia, coz she deserve lelaki yang lebih lebih lebih better dari remy ni.. Dia ni cool n class gilos!!

  3. Anonymous says:

    stay strong untuk kecaman/comment/DM dari netizen lahh

  4. kak maghia says:

    dah rasa bersalah la tu sbb dia yg putuskan…bgs la pompuan tu nampak steady tak meroyan bagai…dlm hati tu biar sndiri je yg tau…bgs putus kalau org tak hargai kita…

  5. Ros says:

    Alasan lelaki tak nak kat kau-“saya tak menolak sekiranya tiada jodoh di masa hadapan. Allah sebaik2 perancang”. Pengguna tegar ayat ni-jantan Melayu keparat.

    hahahahahaha.

Loading...