July 14th, 2010

gambar shahir

Baru-baru ini kami ada menerima satu email daripada pembaca BeautifulNara yang ingin kami ulaskan perkara ini dan tanyakan pendapat anda semua. Ini email dia yang kami dah alih bahasakan kepada bahasa yang mudah sikit difahami.

[note]Saya cuma nak luahkan je. Abang Nara perasan tak akhir-akhir nie dekat paper atau sesetengah konsert di mana ada Shahir AF8 di situlah ada Mawi. Menyampah betul Mawi. Dahlah sumbang nyanyi lagu Zamani. Bayangkan dia nyanyi lagu Tak Mungkin berpaling. Macam mana orang boleh puji pun saya tak tahu. Time Zamani nyanyi ok je, mendayu pilu. Tapi bila time Mawi. Kasarnya saura. Tak secocok dengan suara Zamani. Buat rosak lagu je.

Berbalik kepada Shahir, Abang Nara nampak tak Astro macam nak naikkan Mawi semula guna Shahir. Sikit-sikit diselitkan Mawi. Taulah Shahir suka kat Mawi tapi tak perlulah usung Mawi dalam setiap majlis Shahir. Mawi tue memang dah tak best tapi Astro nak naikkan jugak. Nanti daripada orang suka Shahir jadi tak suka pulak sebab asyik si Mawi tue je menepek.[/note]

Apa pendapat korang?


Comments are closed.

Loading...