Kenapa Over Sampai Menangis, Girlfriend Hael Ke? – Netizen Persoal Nabila Razali Menangis Di AJL 32

Hiburan

Kenapa Over Sampai Menangis, Girlfriend Hael Ke? – Netizen Persoal Nabila Razali Menangis Di AJL 32

Siapa sangka AJL 32 malam tadi merakam beberapa momen yang menjadi sebutan ramai di media sosial. Antaranya ketika penyanyi Nabila Razali mengalirkan air mata apabila Hael Husaini dinobatkan sebagai juara.

Advertisement

Ramai yang mempersoalkan mengapa pula Nabila beriya nangis dan ada yang melabelkan reaksi beliau itu agak “over”.

 

Advertisement

Nabila dan Hael sebenarnya bersahabat baik dan penyanyi lelaki itu juga  adalah pencipta lagu Pematah Hati. Mungkin air mata Nabila itu merupakan luahan perasaan bangga melihat rakannya akhirnya berjaya mencipta nama di pentas yang berprestij.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

36 Comments

  1. Anonymous

    February 13, 2018 at 8:57 am

    Enuf with pink and pastel la.. bosan dgn fashion Nabila ni. Mujur tak pakai jacket yang separuh nak tanggal tu ke tak…

  2. Anonymous

    February 12, 2018 at 10:02 pm

    Die nangis sebab bangga dengan kawan diela kawan baik plak tu ingat senang ke Artis baru, pandai cipta lagu, juara plak tu…aduhaiiii tu pon nak heran..

  3. Mimi

    February 12, 2018 at 9:48 pm

    Psstt…helloo..i pun nangis..i nangis sbb mmg jenis senang sgt keluar airmata..

  4. june

    February 12, 2018 at 6:43 pm

    Dia tumpang bangga la bff dia menang…

  5. Lola

    February 12, 2018 at 6:18 pm

    Aku bukan peminat nabilah. Tapi kalau korang rasa menyampah, tak payah tengok or komen.
    Orang malaysia ni semua benda nak menyampah. Macamlah korang tu elok sangat.
    At least dia menangis sebab bangga kawan dia menang. Bukan macam korang ni jealous sebab nabilah tu cantik. Muka korang Tuhan je yang tau. Kalau nabilah tu buat maksiat terang terangan takpelah nak rasa meluat, dia nangis pun korang nak menyampah.
    Serious aku rasa badan korang banyak setan.

Loading...