February 12th, 2018

Siapa sangka AJL 32 malam tadi merakam beberapa momen yang menjadi sebutan ramai di media sosial. Antaranya ketika penyanyi Nabila Razali mengalirkan air mata apabila Hael Husaini dinobatkan sebagai juara.

Ramai yang mempersoalkan mengapa pula Nabila beriya nangis dan ada yang melabelkan reaksi beliau itu agak “over”.

 

Nabila dan Hael sebenarnya bersahabat baik dan penyanyi lelaki itu juga  adalah pencipta lagu Pematah Hati. Mungkin air mata Nabila itu merupakan luahan perasaan bangga melihat rakannya akhirnya berjaya mencipta nama di pentas yang berprestij.


36 responses to “Kenapa Over Sampai Menangis, Girlfriend Hael Ke? – Netizen Persoal Nabila Razali Menangis Di AJL 32”

  1. Anonymous says:

    Enuf with pink and pastel la.. bosan dgn fashion Nabila ni. Mujur tak pakai jacket yang separuh nak tanggal tu ke tak…

  2. Anonymous says:

    Die nangis sebab bangga dengan kawan diela kawan baik plak tu ingat senang ke Artis baru, pandai cipta lagu, juara plak tu…aduhaiiii tu pon nak heran..

  3. Mimi says:

    Psstt…helloo..i pun nangis..i nangis sbb mmg jenis senang sgt keluar airmata..

  4. june says:

    Dia tumpang bangga la bff dia menang…

  5. Lola says:

    Aku bukan peminat nabilah. Tapi kalau korang rasa menyampah, tak payah tengok or komen.
    Orang malaysia ni semua benda nak menyampah. Macamlah korang tu elok sangat.
    At least dia menangis sebab bangga kawan dia menang. Bukan macam korang ni jealous sebab nabilah tu cantik. Muka korang Tuhan je yang tau. Kalau nabilah tu buat maksiat terang terangan takpelah nak rasa meluat, dia nangis pun korang nak menyampah.
    Serious aku rasa badan korang banyak setan.

Loading...