Kenapa Over Sampai Menangis, Girlfriend Hael Ke? – Netizen Persoal Nabila Razali Menangis Di AJL 32

Hiburan

Kenapa Over Sampai Menangis, Girlfriend Hael Ke? – Netizen Persoal Nabila Razali Menangis Di AJL 32

Siapa sangka AJL 32 malam tadi merakam beberapa momen yang menjadi sebutan ramai di media sosial. Antaranya ketika penyanyi Nabila Razali mengalirkan air mata apabila Hael Husaini dinobatkan sebagai juara.

Advertisement

Ramai yang mempersoalkan mengapa pula Nabila beriya nangis dan ada yang melabelkan reaksi beliau itu agak “over”.

 

Nabila dan Hael sebenarnya bersahabat baik dan penyanyi lelaki itu juga  adalah pencipta lagu Pematah Hati. Mungkin air mata Nabila itu merupakan luahan perasaan bangga melihat rakannya akhirnya berjaya mencipta nama di pentas yang berprestij.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

36 Comments

  1. Sakaii

    February 12, 2018 at 5:11 pm

    Pasal kat dia la nak nangis ka gf hael ka kwn baik ka…yg aku pelik ada plk jenis yg x sng duduk mcm bontot terbako ni pahal

  2. mira

    February 12, 2018 at 4:18 pm

    cameraman pon sama bodo, tak habis pergi tunjuk muka pempuan ni. Minat kata je minat. Yg penonton tengok ni meluat.

  3. Arianagranade

    February 12, 2018 at 4:12 pm

    Biarlah die nak nangis..yg netizen x kenal hael tu scara dekat lagi la ntah ape2 nk mngata kawan hael ni. Kawan baik mestilah happy utk kawan baik..nmpk tangisan happy seorg sahabat. Kalu awek , ak x rase nabila ni nangis gini. Mesti die kaver2.hahaha

  4. Anonymous

    February 12, 2018 at 4:10 pm

    kalau iols,tgk kawan iols yg usaha tungkus lumus and sampai tahap mcm ni iols pun menangis..
    air mata keikhlasan ni mahal oi zaman skrg ni.
    yg kita nampak hael melalak menyanyi,bergaya sana sini.
    realiti di sebaliknya?
    bukak la sikit minda tu netizen.

  5. anon

    February 12, 2018 at 3:39 pm

    plz la..nages je pon. bukan nye die g peluk / cium si hael tu pon..kecoh cm hape la

Loading...