July 6th, 2011

neelofa

Abang Nara dah pernah cakap suatu ketika dahulu yang Neelofa pasti akan menggegar dunia hiburan tanah air selepas bergelar Dewi Remaja. Tapi tak adalah Abang Nara sangka dia akan popular sebegini cepat. Memang pantas populariti Neelofa meningkat. Sepantas kilat.

Ini teori Abang Nara tentang punca-punca Abang Nara bagaimana nama Neelofa boleh menuju ke puncak seperti sekarang. Kalau rasa nak tambah silakan.

1. Gosip cinta 3 segi antara Neelofa, Shah Jaszle dan Maria Farida.

2. Gosip pergaduhan antara Neelofa dan Fazura

3. Neelofa memang hebat dan pandai berlakon.

4. Wajah Neelofa memang sangat komersil.

5. Neelofa memang mesra peminat, wartawan dan blogger.

Semoga bila dah popular, Neelofa tidak sombong dan mudah lupa diri. Dan kalau boleh tue, janganlah sentiasa pakai seksi melampau time photoshoot. Pakai biasa-biasa sudah la. Kalau dah cantik tue, tak perlu seksi-seksi sangat kan? Gambar di atas kredit Mstar.

P.S: Cuba tengok korang user smartphone yang mana satu?


Comments are closed.

Loading...