Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kenapa Neelofa Popular Sangat Sekarang Ini?

neelofa

Abang Nara dah pernah cakap suatu ketika dahulu yang Neelofa pasti akan menggegar dunia hiburan tanah air selepas bergelar Dewi Remaja. Tapi tak adalah Abang Nara sangka dia akan popular sebegini cepat. Memang pantas populariti Neelofa meningkat. Sepantas kilat.

Ini teori Abang Nara tentang punca-punca Abang Nara bagaimana nama Neelofa boleh menuju ke puncak seperti sekarang. Kalau rasa nak tambah silakan.

Advertisement

1. Gosip cinta 3 segi antara Neelofa, Shah Jaszle dan Maria Farida.

2. Gosip pergaduhan antara Neelofa dan Fazura

3. Neelofa memang hebat dan pandai berlakon.

4. Wajah Neelofa memang sangat komersil.

5. Neelofa memang mesra peminat, wartawan dan blogger.

Semoga bila dah popular, Neelofa tidak sombong dan mudah lupa diri. Dan kalau boleh tue, janganlah sentiasa pakai seksi melampau time photoshoot. Pakai biasa-biasa sudah la. Kalau dah cantik tue, tak perlu seksi-seksi sangat kan? Gambar di atas kredit Mstar.

P.S: Cuba tengok korang user smartphone yang mana satu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top