Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kenapa Lelaki Melayu “Panas” Tengok Video Saya? – Intan Najuwa

intan najuwa

Ramai juga yang panas punggung bila pelakon Intan Najuwa memuat naik video yang sangat ‘sweet’ dengan tunang tercinta di dalam kereta mewah, Lamborghini.

intan najuwa

Sekali lagi Intan dilabel dan dikecam sebagai seorang wanita ‘mata duitan’, menggunakan rupa paras yang cantik untuk memikat hati lelaki.

Advertisement
intan najuwa lamborghini
intan najuwa
intan najuwa tunang

Tidak hanya berdiam diri, Intan memuat naik kenyataan balas di Insta Stories dan seakan menyindir serta mempersoalkan, kenapa lelaki melayu “panas bontot” melihat videonya bersama tunang tersayang.

intan najuwa lelaki melayu panas

Mungkin tidak mahu dirinya terus dikecam, Intan telah memadam video tersebut. Relaks ye Intan, nak risau apa kalau betul dah cinta dan sayang kan? Seeloknya jaga hubungan dengan encik tunang dan semoga berkekalan sehingga ke jenjang pelamin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 Comments

  1. Anonymous

    August 29, 2019 at 12:47 pm

    lambo ko….ko ado

  2. Anonymous

    August 29, 2019 at 10:45 am

    Amboiii Confidentnya ko menyatakan “Lelaki Melayu panas tgk video mu” bkn semua lelaki suka layan story sampah mcm nie. Jgn confident Sgt d mata lelaki nie ko wanita dlm kategori cantik or seangakatan dgn nya… Hrp make up tebal n lens jer lekat d muka x menjanjikan kebahagiaan. Baru budak nak up sdh mengada2.. Cantik comel lagi nenek aku… Hahaha

  3. Anonymous

    August 28, 2019 at 9:45 pm

    aku xfaham kenapa korang kena body shaming dia. tolonglah melayu sekalian. body shaming is soo 90s. orang yang not educated je suka body shaming ni. lagi 1, memang betul pun apa yang perempuan ni cakap. lelaki melayu semua panas bila perempuan tanyang macamni. its her social media, let her lah unless she post something sensitive baru kita tegur dia.lelaki melayu selalu butthurt/triggered sebab benda kecik je. tapi bila pasal rokok, bukan main lagi korang. main anak dara orang lagilah. tak termasuk yang ambik dadah or mat repit aka sampah masyarakat. xtermasuk ada lelaki melayu xguna harapkan bini bayar semua bila dia sendiri malas nak carik kerja. hmpphh!! aku pk 2,3 kali nak kahwin dengan lelaki melayu ni, banyak yang xguna.

    • Anonymous

      August 30, 2019 at 1:04 pm

      ye aku setuju sgt2

  4. Anonymous

    August 28, 2019 at 2:58 pm

    Bosan lah! Tak berfaedah cerita ni!

  5. wekkkkkkk

    August 28, 2019 at 2:18 pm

    tahniah dpt bakal laki berduit, tpi langit tidak panas selalu, dlm diri kita ni byk air, air mata kesedihan adalah lebih byk dri semua air yg ada dlm diri kita…hati2lah jika anda dlm kegembiraan.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama