May 27th, 2020

Mulanya hanya jangkaan peminat tapi tak sangka pelakon Harris Alif mengakui bahawa dia kini sedang mengenali rapat dengan Intan Ladyana yang berbeza umur 17 tahun daripadanya.

Akui pemuda itu, dia sudah mengenali wanita cantik tersebut sejak 9 tahun yang lalu tapi langsung tiada sekelumit pun perasaan kerana menganggap Intan sebagai rakan sahaja.

Mulanya hanya bertegur sapa semasa bersua muka di acara rasmi tetapi kini kedua selebriti itu mendedahkan sudah menjalin hubungan sejak beberapa bulan yang lalu.

“Intan seorang wanita yang sangat cantik, pandai dan berkeyakinan. Dia mempunyai hati yang sangat baik dan itulah ciri-ciri yang membuatkan saya terpikat dengan Intan.”

harris alif bercinta dengan intan ladyana

Walaupun ada yang mempersoalkan jarak usia di antara kedua mereka, Harris tidak ambil pusing mengenai perkara tersebut dan tetap teguh untuk meneruskan perhubungan itu.

“Pada awalnya, beza umur 17 tahun membuatkan kami saling tertanya sesama sendiri. Lama kelamaan apabila kami meneruskan hubungan, perkara terbabit tak menjadi masalah.”

Lelaki itu berulang kali menegaskan bahawa perbezaan umur bukanlah penghalang kepada mereka untuk membawa perkenalan ini ke peringkat yang lebih serius.

Tahniah, semoga kekal hingga ke jinjang pelamin!

Sumber: Gempak


8 responses to “Kenal Sejak 9 Tahun Lepas, Harris Alif Akui Jalin Hubungan Dengan Intan Ladyana Beberapa Bulan Lalu”

 1. Anonymous says:

  tengah sayang boleh laa.. da kawin nanti da beranak pinak.. mula la si jantan tu buat perangai.. bini da tua la, da berkedut la, mcm2 la alasan da x suka.

 2. hurm says:

  boleh la buat geli2

 3. cougar says:

  lah, umur 12 tahun ko dah berkenal2 dgn intan ladyana ke?

 4. Anonymous says:

  21 tahunnnnnnnn! Dulu semasa saya berumur 21 tahun sy berkahwin dgn jejaka 21 tahun. Kami bercerai 5 tahun kemudian sbb suamj x matang!

 5. Anonymous says:

  Umur dah dekat 40,carilah lelaki matang dan serius nak berumah tangga, yang bercinta dengan budak remaja yang tak jelas ujungnya ni buat apa, habiskan masa

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...