Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kena Kerja Lebih Untuk Anak-Anak Sekolah Saya Bukan Ada Orang “Bela” – Rita Rudaini

Kegigihan pelakon Rita Rudaini membesarkan dua orang anak lelakinya, Airit Rayyan Rizqin, Airit Qaqa Arjuna sering dijadikan contoh buat ibu tunggal lain di luar sana.

Advertisement

Bukan mudah sebenarnya untuk seorang wanita menguruskan segala hal berkaitan anak-anak seorang diri. Rita menerusi akaun Instagramnya meluahkan beliau terpaksa menanggung semua perbelanjaan persekolahan anak-anaknya sendiri dan perlu bekerja keras untuk memastikan keperluan mereka itu lengkap tanpa bantuan seorang lelaki bernama “suami’.

Luahan Rita itu mendapat perhatian netizen yang rata-rata memberikan kata-kata semangat buat beliau.

Pastinya kesabaran serta pengorbanan Rita sebagai seorang ibu akan terbalas juga satu hari nanti. Semoga anak-anak beliau akan sentiasa mengenang jasa Rita dan harapnya kebahagiaan mereka sekeluarga akan kekal sehingga akhir hayat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 Comments

  1. bukanfanritalangsung

    January 5, 2018 at 2:51 pm

    anak dia bukan international school la makcik2 bawang sekelian…anak dia kat Asia Pacific Smart School bukan international…lenkali bukak mata dulu sebelum mengumpat, xder la sampai 100k setahun gitew..Primary school dalam 14k – 15k setahun….free2 jer dapat dosa mengata hari Jumaat ni…mmm. Dekat sekolah dia macam mak2 yg lain jer, xder pun tunjuk diva…

  2. Anonymous

    January 5, 2018 at 12:48 pm

    Nak suh org bela lettew….

  3. Anonymous

    January 5, 2018 at 11:25 am

    anak private school nak mntk kesian. mcm acah2 mau sugar daddy, hint secara halus. playing victim tak pernah habis2 dia ni

  4. komarad

    January 5, 2018 at 9:48 am

    nasib baik sekolah swasta, kalau sekolah kebangsaan dah kena potong rambut…

  5. ibu tunggal

    January 5, 2018 at 9:09 am

    hmm.. saya pun ibu tunggal kak rita. anak tiga..gji x sampai 4k
    syukur apa yang ada.. x yah mengeluh..
    xyah nak tunjuk satu dunia kita ibu tunggal jaga anak sorg2
    ramai lagi ibu tunggal kat Malaysia ni..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top