Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kena Dengan Jiwa Pun Dah Cukup – Uqasha Senrose Kongsi Ciri-Ciri Lelaki Idaman

uqasha senrose

Apabila bercakap soal jodoh, pasti semua orang mahukan pasangan yang terbaik buat mereka. Bila bersama dapat merasai kemanisan cinta dan paling penting, sentiasa melengkapi antara satu sama lain.

uqasha senrose

Advertisement

Begitulah juga dengan pelakon Uqasha Senrose yang masih mencari teman hidup yang sesuai dengannya. Menurut Uqasha, dia bukanlah mencari seorang yang sempurna tetapi cukuplah sekadar lelaki yang kena dengan jiwanya.

Bukan tak sedia, cuma tak jumpa orang yang betul. Kahwin ni bukan sehari dua, tak naklah sebulan dua bulan, cerai, makan hati, kalau laki tu tak jaga hati. Saya memang jaga bab tu, takut salah pilih orang.

lelaki idaman uqasha senrose

Saya tak fikir pasal status (calon suami) ke apa, cukuplah seorang yang stabil (kewangan), hormat orang tua, ada agama, setia dan jujur.

Bagaimanapun, Uqasha memberitahu dia enggan terburu-buru mencari pasangan dan buat masa ini dia belum lagi fikirkan soal perkahwinan.

Advertisement

uqasha senrose

Dalam soal memilih pasangan hidup, kita tidak harus terburu-buru. Biarlah ambil masa sedikit asalkan nanti berkekalan. Semoga satu hari nanti Uqasha bertemu dengan lelaki yang sesuai buat dirinya.

Sumber Berita : Astro Gempak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 Comments

  1. Anonymous

    January 24, 2020 at 4:23 pm

    uqasha ni ‘call girl’
    jijik betul ckp pasal jiwa bagai eiiii time service vvip tua bole plak xpayah jiwa2 demi duit

  2. Ratu Pinggiran

    January 24, 2020 at 7:24 am

    Can I advise you somethin’ …. foto atas yang pertama tu you look so distraught, frail and and very unkempt. So take good care gal!

  3. Anonymous

    January 23, 2020 at 4:16 pm

    Betol kan diri sendiri dulu, macam mana nak dapat lelaki betol kalau diri sendiri belum betol

  4. Anonymous

    January 23, 2020 at 4:04 pm

    kene dgn jiwa kerr… cari jantan yg bole simpan rahsia uqasha perempuan pelac*r… jantan keliling ramai pilihan pun xguna kalo xbole simpan rahsia pepet dah rabak… aktif menjual kt vvip

  5. Anonymous

    January 23, 2020 at 4:01 pm

    Kamal dh boleh angkat kaki…ayat uqasha tu mcm ayat2 nk rejek ko je..hahaha….aku rs cam si kamal je y terlebih syok sndri….kewangan hang dh stabil lum nk kawen dgn uqasha ni????klu hang sndri pun masih di awang2an jgk x pyh laa kamal oiii….dh byk contoh girl y hang gantung x bertali…setakat bercinta je tp xde effort x gne jgk…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama