Kemewahan Bukan Segalanya – Netizen ‘Sekolahkan’ Aliff Syukri

Hiburan

Kemewahan Bukan Segalanya –  Netizen ‘Sekolahkan’ Aliff Syukri

Masih ingin membuktikan dirinya seorang penyanyi yang berbakat, jutawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri sekali lagi ke Jakarta, Indonesia untuk merakam single terbarunya bersama Lucinta Luna.

Advertisement

Meskipun Aliff seronok bakatnya itu “dihargai” di negara jiran dan penuh semangat menyanyi, tindakannya itu kurang disenangi oleh isterinya Nur Shahida.

Pelbagai cara Aliff cuba untuk memujuk isterinya itu termasuk membeli beg tangan mewah berharga RM200,000.

Namun, Aliff meluahkan rasa kesal kerana tidak mendapat respon yang diharapkan daripada isterinya.

Melihat mesej Aliff dan isterinya, rata-rata netizen berpendapat duit dan kemewahan bukanlah segala buat seorang wanita bergelar isteri. Cukuplah sekadar si suami dapat menjaga hati seorang isteri dengan baik dan jangan melakukan perkara yang pasangan kita tidak suka.

Kadang-kadang memang kena dengar juga cakap isteri walaupun kita minat untuk lakukan sesuatu perkara, mungkin apa yang ditegah adalah yang terbaik buat diri kita. Siapa tahu kan? Apa-apa pun, jangan putus asa. Kena pandai dan bersabar pujuk agar hatinya kembali lembut, tidak perlu barangan mewah.

Sumber Berita : Astro Gempak

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

20 Comments

  1. lofa

    August 6, 2019 at 5:21 pm

    org sepsis mcm alip sukri , DSV, sajat ni mana nak dgr ckp org….bgi diorang jer betull..pastu show off yg diorang jer berharta dan mewah..ntah lah

  2. kelantit

    August 6, 2019 at 4:13 pm

    WEKKKKKKKKKKKKKKKKKK MANA KAU????

  3. Anonymous

    August 6, 2019 at 2:05 pm

    Sudah2 la buat topik psl dia. Kita kutuk tambah dosa tp dia tetap kaya. Next please?

    • Anonymous

      August 6, 2019 at 4:20 pm

      Aku setuju sudah la buat topik pasal dia sebab takde faedah pun. Tapi dia tambah kaya, hidup bahagia & aman tak?

  4. Eda

    August 6, 2019 at 2:02 pm

    Aku x paham knp dia suka bercakap pasal duit.. dah bosan nk layan mcm sakit jiwa pun ada.. dia dan Tok Vida mmg aku susah nk suka.

  5. korok

    August 6, 2019 at 12:10 pm

    dah tua pun bodoh

Loading...