Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kemenangan Han Byul Juara Big Stage 2 Dipertikai

han byul juara big stage 2

Seperti yang dijangka penyanyi dari Korea Selatan, Han Byul dinobatkan sebagai juara program realiti Big Stage musim kedua dan berjaya membawa pulang hadiah wang tunai bernilai RM100,000, kereta Perodua Axia Style, telefon pintar Vivo V17 Pro, berserta trofi sumbangan Astro.

han byul juara big stage 2

Advertisement

Pada konsert final yang berlangsung semalam, Han Byul menyanyikan dua lagu iaitu ‘cover’ lagu Lose Yourself daripada Eminem serta ‘single’ terbaharu berjudul Luka dan Bahagia.

Tempat kedua pula dimenangi oleh Neeta Manisha yang berjaya membawa pulang wang tunai RM50,000 berserta trofi. Pemenang tempat ketiga, Adzrin pula berjaya membawa pulang wang tunai RM25,000 berserta trofi.

juara big stage 2han byul

Sementara itu, Irfan Haris diumumkan sebagai pemenang tempat keempat dan berjaya membawa pulang hadiah wang tunai RM10,000 berserta trofi. Tempat kelima dimenangi oleh peserta dari Indonesia Dinda Permata yang berjaya membawa pulang hadiah wang tunai RM5,000 berserta trofi.

Namun, kemenangan Han Byul dipertikai oleh netizen yang tidak berpuas hati mengapa pula orang luar boleh memenangi pertandingan tersebut. Seharusnya berikan peluang kepada penyanyi tempatan yang lebih berbakat.

Advertisement

“Malaysia tak ada bakat ke sampai

bagi orang luar menang?”

kemenangan han byul dipertikaihan byulhan byul big stage 2han byul big stage 2han byul juara big stage 2netizen tidak puas hati han byul menang

“Han Byul layak menang, konsisten

setiap minggu”

han byulbig stage 2han byulhan byulBagaimanapun, ada juga netizen yang merasakan Han Byul layak untuk menang. Dia sudah berusaha sehabis baik dan persembahannya setiap minggu juga berkualiti dan konsisten.

Kesemua finalis akhir Big Stage 2 sangat berbakat tetapi sudah tertulis rezeki Han Byul untuk menang. Tidak perlu lah kita pertikai lagi.

Sumber Berita : BH ONLINE

Kredit Foto : Official Ria X , Astro Gempak & NSTP/Sairien Nafis

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 Comments

  1. Bukan Twinklers

    October 8, 2019 at 10:37 pm

    Kalau nak orang kita yang menang,ak yahla bukak international…ni dah bukak international, sasape je boleh menang weyy…lagipun HanByul memang layak menang. Dia konsisten dan profesioanal. Tak macam peserta lain,pilih lagu pun yang memang makanan diorang sendiri. Ok ckp pasal Neeta,dia memang bagus. Tapi satu je yang kurang dia ni. Emosi dia memang ketara kurangnya. Lagi satu dia selalu play safe. Cuba lagu yang memang genre dia sendiri.

    Sekian.

  2. maksu

    October 8, 2019 at 1:11 pm

    setuju….

  3. hakak

    October 8, 2019 at 11:00 am

    han byul konsisten setiap minggu.. performance lagi best dari artis malaysia.. dia mmg patut menang.. takde apa nak pertikai.. kalau tak bagi menang, baik dari awal tak payah panggil artis negara lain join..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama