Keluarga Wanita Ini Ditengking Ketika Tumpang Berteduh Di Masjid

Trending

Keluarga Wanita Ini Ditengking Ketika Tumpang Berteduh Di Masjid

“Ini masjid kan? Kau dah la tak pakai tudung. aku nak korang keluar sekarang!”

Advertisement

Begitulah seorang individu menghalau satu keluarga ini kerana seorang ahli keluarga tersebut tidak memakai tudung ketika tumpang berteduh dari hujan di sebuah masjid.

Tidak bertudung sememangnya tak elok tapi aksi menengking itu lebih teruk apabila melibatkan orang tua yang tidak larat sedang menghabiskan makanan yang dimakan. Adab dan tuturkata sebagai petugas awam perlu la elok. Nak tegur biarlah dengan sopan.

Wanita tersebut sememangnya kesal dengan tindakan petugas tersebut. Beliau juga mengakui kesalahan beliau tidak memakai tudung di dalam masjid sememangnya tidak elok.

Tapi sikap individu tersebut memarahi orang tuanya sangat dikesali. Tindakan individu tersebut kritik teruk oleh para pengguna media social dan menyatakan sikap sebegitu tudak harus ada pada seorang pekerja awam.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.