September 26th, 2016

Baru-baru ini foto Atikah Suhaime bersama kekasih baharunya Sherzod Yusuf sudah mula tersebar di Internet. Ramai yang ingin tahu apa pula yang terjadi dengan hubungan cinta Atikah bersama kekasih juruterbangnya yang sebelum ini cukup hangat diperkatakan.

Menurut ruangan Miss J di akhbar Utusan Mingguan, Atikah dan kekasih juruterbangnya itu sudah pun memutuskan hubungan percintaan mereka,  selepas lelaki itu kecewa dengan kontroversi foto bogel Atikah bersama Idris Khan yang cukup mendapat perhatian ramai.

Menurut sumber Miss J, beliau tidak sangka Atikah yang sering berlagak baik dan polos boleh melakukan sesuatu perkara yang tidak senonoh dan menjatuhkan maruahnya.

Lebih malang lagi, lelaki itu sudah mempunyai rencana untuk melamar Atikah menjadi isterinya tetapi selepas foto bogel itu tersebar, lelaki berkenaan terus membatalkan niatnya itu.

Difahamkan, Atikah sebelum ini memang susah untuk berpegangan tangan dengan kekasihnya apatah lagi membuatkan perkara yang lebih lagi.

Ermm, sejujurnya teman lelaki mana yang tidak terperanjat jika kekasih yang disangka cukup baik tiba-tiba dikatikan dengan kontroversi yang tidak senonoh. Bukan mudah hendak terima hakikat apatah lagi foto-foto yang tersebar akan kekal berada di Internet seumur hidup. Memang malu ..

Sumber Berita : Utusan Malaysia


Comments are closed.

Loading...