Kekalkan Keyakinan Dengan Laurier Safety Guard, Confirm Tak Bocor

Hiburan

Kekalkan Keyakinan Dengan Laurier Safety Guard, Confirm Tak Bocor

“Alah aku periodlah.. Kau ada pad tak?”

Pemilihan tuala wanita yang betul merupakan satu perkara yang sangat penting. Kadang-kadang bila nak cuba beli brand baru, mesti end up frust sebab tak mencapai piawaian dan kemahuan diri sendiri. 

Advertisement

Haa sekarang ni korang dah tak perlu risau dah! BeautifulNara nak share dengan korang, brand terbaik yang diformulasi daripada Advanced Japan Technology, yang confirm kalau korang pakai, tak akan bocor. Fuh, menarik kan?

Diformulasi Daripada Advanced Japan-Tech

Laurier Night Safe #SainsKeyakinan

Laurier Night Safe #SainsKeyakinan

Untuk remaja perempuan yang baru je datang bulan, korang mesti risau dan tak tahu tuala wanita yang macam mana sesuai untuk dipakai. Kadang-kadang bila tersalah beli, rasa tak selesa di tempat ‘private’ dan membuatkan mood hilang dan tak yakin untuk berjalan berjumpa orang. 

Tapi korang tak perlu bimbang lagi, Laurier Safety Guard memiliki dua jenis tuala wanita untuk kegunaan siang dan malam, iaitu Laurier Perfect Comfort untuk kegunaan pada waktu siang dan Laurier Night Safe untuk kegunaan pada waktu malam. 

Uniknya Laurier Safety Guard ini adalah kerana ia diformulasi daripada teknologi Japan, yang mampu memberikan serapan maksimum dan akan kering secara serta merta. Macam mana boleh jadi macam ni? 

Haa.. sebenarnya, Laurier Safety Guard ini memiliki Ultra Absorbent Core dan Diamond Surface, di mana ia dapat memberikan penyerapan dua kali lebih cepat dan korang akan rasa kering lima kali lebih pantas! Woww sangat!

Laurier Mampu Beri Keyakinan Yang Maksimum!

Seseorang wanita perlu memiliki keyakinan diri untuk berdepan dengan masyarakat. Salah satu sebab remaja perempuan tidak memiliki keyakinan adalah semasa mereka datang bulan, emosi jadi tidak menentu kerana keselesaan terganggu di ‘private’ part. 

Segelintir remaja perempuan biasanya tak ambil peduli akan kepentingan pemilihan tuala wanita, pada mereka, semuanya kelihatan sama dan tiada perbezaan. Bila dah tersalah pilih, mula lah rasa tak selesa dan tak yakin bila keluar rumah dan berjumpa orang. 

Sebab itu la, kalau korang memilih Laurier Safety Guard sebagai pilihan utama setiap kali menstruasi, korang akan rasa yakin sepanjang hari, terutama pada waktu malam kerana Laurier memiliki serapan maksimum dan kering secara serta merta dengan Advanced Japan Technology

Bila pakai Laurier yang memiliki serapan maksimum dan kering secara serta merta, keyakinan diri remaja perempuan akan lebih terserlah sebab dah tak perlu nak berjaga-jaga kalau tuala wanita bocor! 

Bila ada keyakinan diri, hari korang confirm akan lebih ceria dan smooth je nak jalani rutin harian! Hanya Laurier je yang mampu membuatkan hari anda ceria dan lebih keyakinan tau! 

Laurier Safety Guard: Sains Keyakinan

Laurier Night Safe #SainsKeyakinan

Laurier Safety Guard diperbuat untuk menyemai keyakinan dalam diri para gadis semasa melalui peringkat remaja dalam kehidupan.

Jadi, Laurier hadir dengan sebuah kempen yang dinamakan Sains Keyakinan, yang mana di bawah kempen ini terdapat Akademi Keyakinan Laurier, yang merupakan lanjutan daripada program sekolah Laurier  untuk Environmental, Social dan Governance. 

Untuk kempen Akademi Keyakinan Laurier, ia mengetengahkan kemahiran hidup dan pendidikan menstruasi yang boleh diakses demi membantu remaja perempuan generasi seterusnya menghadapi menstruasi dengan yakin. 

Kempen ini juga bertujuan untuk memperkasakan generasi wanita muda yang yakin pada masa akan datang sebagai penyumbang aktif dalam pembinaan masyarakat dan negara.

Bagi yang memilih ‘maxi’ pads’ ketika datang bulan, ini merupakan pilihan terbaik buat korang sebab dengan Advanced Japan Technology yang terdapat dalam Laurier Perfect Comfort dan Laurier Night Safe ini, korang akan dapat serapan maksimum dan confirm tak bocor!

Kalau korang nak tahu, Laurier Perfect Comfort digunakan semasa siang hari agar mudah untuk korang buat aktiviti harian. Manakala, Laurier Night Safe pula digunakan pada waktu malam untuk perlindungan yang lebih terjamin— boleh tidur dengan lena tau! 

Sebagai wanita, korang perlulah jaga penampilan, bukan sahaja secara fizikal tapi kena jaga mental juga! Jadi, dengan Laurier Safety Guard ini, korang dah tak akan stress nak fikir tentang kebocoran kerana dengan adanya Advanced Japan Technology dan #SainsKeyakinan, korang #KONFEMXBOCOR10JAM!

WhatsApp & Menang!

Laurier Night Safe #SainsKeyakinan

Korang tahu tak, sekarang ni Laurier ada buat contest untuk korang menang pelbagai hadiah yang menarik tau! Antara hadiah yang boleh dimenangi adalah komputer riba premium yang bernilai RM4,399 untuk 3 orang pemenang bagi hadiah pertama, pengering rambut premium bernilai RM2,099 untuk enam orang pemenang bagi tempat kedua dan hadiah terhad untuk 1,000 penyertaan pertama! Fuhh memang best! 

Apa yang perlu korang buat untuk menang ni? Haa cuma perlu beli 2 produk Laurier, termasuk 1 pek Night Safe atau Perfect Comfort dalam satu resit. Lepastu, korang hanya perlu whatsapp nama penuh dan nombor kad pengenalan ke 017-2074378 untuk tebus hadiah terhad! Kalau korang merupakan 9 peserta teratas dengan penyertaan terbanyak, korang juga berpeluang untuk memenangi gajet lumayan tau!  

Haa, contest ni akan berlangsung bermula pada 1 Jun 2022 tau. Jadi, jangan lupa tanda dekat kalendar dan set penggera pada telefon korang sebab siapa cepat, dia dapat!

So, kalau korang nak tahu mengenai promosi yang sedang dilakukan dan nak join sebarang contest daripada Laurier, teruskan follow social media Laurier di Facebook dan Instagram untuk maklumat lanjut, okay!

Kalau nak beli produk daripada Laurier pun korang boleh dapatkan terus di Online seperti Shopee dan Lazada, atau kedai berhampiran seperti di Watsons, Guardian, Aeon Wellness, Caring, Aeon, Giant, Jaya Grocer, Village Grocer. Korang boleh juga pergi ke LaurierMy untuk pilih store kegemaran korang!

Jadi, jangan pening-pening nak fikir mengenai masalah kebocoran kerana dengan #SainsKeyakinan, semua masalah dapat diatasi dengan Advanced Japan Technology dan #KONFEMXBOCOR10JAM! 

Jom guna #LaurierNightSafe dan #LaurierPerfectComfort, barulah lebih yakin!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...