Kekal Aktif Walaupun Di Rumah Dengan Senaman Virtual Bersama Watsons

Gaya Hidup

Kekal Aktif Walaupun Di Rumah Dengan Senaman Virtual Bersama Watsons

Waktu endemik ini mesti ramai antara kita yang dah lama tak keluar bersenam dengan kawan-kawan kita betul tak? Dan kalau bersenam pun mesti bersenam dalam rumah saja sebab takut terkena jangkitan virus Covid-19.

Tapi bila bersenam dekat rumah pula, mesti rasa bosan sebab tak ada kawan untuk bersenam. Bukan itu sahaja, kadang-kadang bila dah beria beli baju dan peralatan untuk bersenam, tiba-tiba motivasi pula hilang nak teruskan. 

Advertisement

 

Kekal Aktif Bersama Watsons Get Active Virtual Park

Kini, anda tak perlu risau lagi sebab Watsons hadir membantu anda untuk sentiasa kekal aktif dengan Watsons #GetActive Park di mana ia menyediakan pelbagai jenis aktiviti dan senaman yang akan membuatkan anda akan berasa sentiasa aktif. 

 

Advertisement

Menariknya, anda boleh join kempen ini secara virtual pada bila-bila masa sahaja dan yang paling penting di mana-mana sahaja anda berada. Haa, dapat jimat masa tau kalau join virtual ini. 

Kalau anda nak tau, dalam acara virtual ini, Watsons telah mencipta 4 jenis taman maya untuk anda bersenam dan pada masa yang sama berkenalan dengan orang baru. Menarik!

 

Park Pertama: What’s On Air

Untuk park yang pertama ini, anda dapat menyaksikan video resepi daripada Abang Brian di mana dia mengubah resepi makanan kegemaran anda menjadi makanan yang lebih sihat. Confirm sedap dan sihat dengan sentuhan Abang Brian.

 

Park Kedua: Exercise Arena

Untuk park yang kedua ini, anda diberikan beberapa pilihan senaman untuk dilakukan selain daripada dapat mengira kadar BMI anda. Haa, tak payah susah-susah pergi ke gym, dekat virtual park ini pun ada tau.

Advertisement

 

Park Ketiga: Brand Expo

Park yang ketiga ini mesti anda suka iaitu Brand Expo. Di sini, Watsons akan display produk-produk kesihatan yang dijual. Bak kata orang, sambil menyelam minum air, dah alang-alang penat bersenam tu, bolehlah singgah cuci mata dan yang paling penting berbelanja!

 

Park Keempat: Play Land

Dan park yang terakhir pula adalah Play Land di mana anda akan diberi cabaran untuk menyelesaikan beberapa tugasan bersama dengan trainer seperti core exercise, circuit training, plank, yoga ataupun pilates. Bestnya! 

 

Tebus Pelbagai Produk Daripada Watsons Menggunakan e-Stamps

Kalau anda banyak join aktiviti daripada kesemua taman maya yang ada, anda akan dapat mata point eStamps dan boleh tebus pelbagai jenis barangan daripada Watsons. Lagi banyak anda bermain, lagi banyak eStamps anda akan dapat. Tunggu apa lagi, join lah sekarang!

 

Tingkatkan Kesadaran Untuk Kekal Sihat Bersama Watsons!

Jom kekal aktif dan sihat dengan join Watsons Get Active Virtual Park sebab dekat sini macam-macam aktiviti yang Watsons sediakan untuk anda tau, siap ada chef datang ajar masak makanan yang sihat pula tu. Dekat mana lagi anda nak dapat peluang macam ni kalau bukan di Watsons Get Active Virtual Park. Klik di SINI untuk join virtual park!

Menariknya, anda bukan sahaja boleh join Virtual Park ni dekat rumah, tapi dekat mana-mana sahaja anda berada tau! 

Dah alang-alang aktif tu, jangan lupa untuk berbelanja di Watsons untuk menikmati penjimatan duit yang lebih banyak ketika berbelanja. Untuk info lebih lanjut, jangan lupa untuk layari https://www.watsons.com.my/

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...