March 14th, 2019

Satu demi satu majlis bagi meraikan perkahwinan Nelydia Senrose menjadi kontroversi. Baru-baru ini,  kek cawan yang dihias menyerupai alat sulit lelaki dan payudara wanita hangat diperkatakan dan mengundang kecaman netizen.

Mengulas mengenai  isu tersebut, Nelydia berkata majlis itu berlangsung secara tertutup dan mengakui sepatutnya ada beberapa perkara tidak perlu dikongsi di laman sosial. Foto yang sebar itu sebenarnya tidak disengajakan. Nelydia sendiri tidak tahu menahu mengenai majlis tersebut.

Ada beberapa perkara yang tidak perlu dimuat naik di laman sosial. Lagipun majlis ini dihadiri semua perempuan. Jadi apa yang anda lihat berlaku secara tidak sengaja. Maaflah.

Bagaimanapun, Nelydia terharu dengan usaha adik-beradik dan rakan baiknya kerana menganjurkan majlis Bachelorette Party yang dianggap kejutan buat dirinya.

Terdahulu, rata-rata netizen menyifatkan parti yang diadakan itu terlalu mengikut budaya barat sehingga sudah tidak malu untuk mempamerkan pula makanan dengan bentuk lucah.

Sumber Berita : Harian Metro


19 responses to “Kek Bentuk Alat Sulit Bachelorette Party Dikecam, Ini Respon Nelydia Senrose”

 1. geli says:

  muka-muka bitch,pelacur kelas atasan

  • Anonymous says:

   retis2 cari iklankan diri ,cari lelaki kaya dan duit………. nanti sebelah lelaki sediakan kek labia pula ….. bangga dpt keluarga begini… sdangat moden tidak dibelenggu oleh agama

 2. gersang says:

  tiada perasaan malu. berigali. gersang.

 3. Anonymous says:

  artis dan kebodohan dah mcm isi dan kuku.

 4. Anonymous says:

  bila malu sudah tidak ada…

 5. Anonymous says:

  Semak lah kau, dh kenyang makan kek kontol baru nak keluar alasan macam macam ….

Loading...