Kejelitaan Ikut Wajah Ayah, Nur Sajat Di”bahan” Netizen

Hiburan

Kejelitaan Ikut Wajah Ayah, Nur Sajat Di”bahan” Netizen

Hari Raya Aidilfitri adalah hari kita bertemu keluarga yang tercinta untuk melepaskan rindu di dada. Pada hari raya ketiga iaitu Ahad yang lalu, satu dunia turut sama menyambut Hari Bapa. Tidak mahu melepaskan peluang berkongsi kegembiraannya, Nur Sajat telah memuatnaik gambar bersama ayahnya di Instagram dengan caption “My king ?Ayah ku… Ramai yang kata wajah sajat ikut ayah.. Biasa nya klu ikut wajah ayah, mesti cun kan???? #perasanlebih #anakayah #sajatsayangayah #myking #rayake3

ayah nur sajat

Advertisement

Sejujurnya memang apa yang dikatakan oleh Sajat itu tepat dan benar sekali. Anak perempuan kalau ikut muka ayah, memang akan cun melecun. Anak lelaki kalau ikut muka emak, memang hensem teruk. Namun begitu para netizen telah mengambil kesempatan untuk membahan Nur Sajat atas perkongsian gambar tersebut. Iyerlah, seperti yang kita ketahui, sehingga ke hari ini status jantina Sajat masih menjadi persoalan dan tanda tanya seantero Malaysia.

ayah nur sajat
ayah nur sajat
ayah nur sajat
ayah nur sajatLebih menyeramkan siap berlaku pergaduhan di ruangan komen Instagram Nur Sajat di antara penyokong dan pem”benci” selebriti ini. Fuh. Namun begitu Sajat tidak mengambil pusing akan kata-kata nista yang dilemparkan kepadanya. Bagi Sajat, cukuplah kebenaran diketahui oleh kedua ibu bapanya.
ayah nur sajat

Untuk makluman, hubungan Nur Sajat dan kekasihnya, Coach Yin juga kelihatan telah pulih. Mereka berdua telah memuatnaik gambar bersama-sama di Aidilfitri ini. Biasalah, sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula boyfriend girlfriend. Tak gitu?

ayah nur sajat

Semoga Sajat bertemu kebahagiaan dan kebenaran yang dicari satu hari nanti. Sama-sama kita doakan.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

46 Comments

  1. anti Bawang

    June 21, 2018 at 11:00 am

    banyak nyer wakil tuhan gosip kat sini eh?
    daripada korang taip2 membawang, better korang majukan diri korang

  2. xo

    June 21, 2018 at 10:54 am

    KETAHIAN APAKAH GOSIP INI…..

  3. mak cute

    June 21, 2018 at 10:45 am

    amboi filter sajat…agak la smpi flawless gebu gebas tp tgk video ko hancur dgn sore kepit nak2 bila ko cuci muka…dah2 la menipu status jantina..yg banggang dok sis2 kat dia ni mesti dgn hrpn sajat bg free gelang..xpun duit…kesian

  4. melati

    June 20, 2018 at 11:02 am

    “Muka Ayah ko IBAN jual kankang kt Pasar Kucing tu lagi Handsome..!!!” , Muka Sajat mcm Pondan terlepas ditangkap JAWI..tu jrrrr…kikikiki

  5. nak tahu jugak

    June 19, 2018 at 8:51 pm

    ramai yg sentap..triggered dgn kaum maknyah dan pondan sbb tetek2 korang kering mcm pancake kan..leper kannn??? cer citer… kan kan?!! wakaka

    • tak suka lgbt

      June 20, 2018 at 11:48 pm

      tetek kering mcm pancake tetap ori punya. bukan cucuk sini cucuk sana atau tanam silikon sebesar buah betik 1 kg. besau mcm hantu kopek pun jgn nk bangga sgt lah wahai cik pon semua! jgn triggered ok!

    • Intan

      June 21, 2018 at 1:49 pm

      Dah adat alam dik.. beranak 5 bg susu setiap ank selama 2 tahun. Kalau asli sure paham yg akak ckp.. klu laki x hepi dgn lempeng akak.. sila berambus.. harga diri akak jauh lebih tinggi dr laki gila tetek

Loading...