Written by AbangNara | June 19th, 2018

Hari Raya Aidilfitri adalah hari kita bertemu keluarga yang tercinta untuk melepaskan rindu di dada. Pada hari raya ketiga iaitu Ahad yang lalu, satu dunia turut sama menyambut Hari Bapa. Tidak mahu melepaskan peluang berkongsi kegembiraannya, Nur Sajat telah memuatnaik gambar bersama ayahnya di Instagram dengan caption “My king ?Ayah ku… Ramai yang kata wajah sajat ikut ayah.. Biasa nya klu ikut wajah ayah, mesti cun kan???? #perasanlebih #anakayah #sajatsayangayah #myking #rayake3

ayah nur sajat

Sejujurnya memang apa yang dikatakan oleh Sajat itu tepat dan benar sekali. Anak perempuan kalau ikut muka ayah, memang akan cun melecun. Anak lelaki kalau ikut muka emak, memang hensem teruk. Namun begitu para netizen telah mengambil kesempatan untuk membahan Nur Sajat atas perkongsian gambar tersebut. Iyerlah, seperti yang kita ketahui, sehingga ke hari ini status jantina Sajat masih menjadi persoalan dan tanda tanya seantero Malaysia.

ayah nur sajat
ayah nur sajat
ayah nur sajat
ayah nur sajatLebih menyeramkan siap berlaku pergaduhan di ruangan komen Instagram Nur Sajat di antara penyokong dan pem”benci” selebriti ini. Fuh. Namun begitu Sajat tidak mengambil pusing akan kata-kata nista yang dilemparkan kepadanya. Bagi Sajat, cukuplah kebenaran diketahui oleh kedua ibu bapanya.
ayah nur sajat

Untuk makluman, hubungan Nur Sajat dan kekasihnya, Coach Yin juga kelihatan telah pulih. Mereka berdua telah memuatnaik gambar bersama-sama di Aidilfitri ini. Biasalah, sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula boyfriend girlfriend. Tak gitu?

ayah nur sajat

Semoga Sajat bertemu kebahagiaan dan kebenaran yang dicari satu hari nanti. Sama-sama kita doakan.

44 responses to Kejelitaan Ikut Wajah Ayah, Nur Sajat Di”bahan” Netizen

  1. Joyah Pok Pek says:

    filter beauty kuat sungguh..pic gmbr mendada..terancam akak..aduhai badan dia ni ori ke tak? x leh byg laki da dada cm perempuan apa rupa bentuk..ada pulak isi kulit nak tarik yea

    6

    1
    • Johnny Bravo says:

      Laga telor!

      6

      2
      • Kiah says:

        Netizen Ostaz se Malaysia yg mengaku islam ni. Ramadan n syawal sibuk cari pahala & mohon maaf tapi bila raya mereka sibuk dok post kat wall dan carut secara berjemaah pada kaum TW ni hawat yg hang dengki sgt tu kenapa eak!? Hang tu dah confirm dpt privileged masuk syurga ker? Maaf yea saya terpaksa unfriend manusia yg negatif seperti dama Nur Khariah.. Tak membantu pun langsung gitchewwww.. MUHASABAH DIRI lebih baik. Hokay VAPER PLEASE HAWAU!

        10

        1
        • Anonymous says:

          yng melayan live facebook maknyah majoriti lelaki. entah2 nara salah sorang nya…

          6

          0
    • Anonymous says:

      ramai lelaki suka pondan sebab pandai service. pompuan melayu boring diranjang pemalas nk layan nafsu suami. last2 suami beralih pd maid indon dan maknyah lorong…janji puas!

      11

      8
    • kak nam says:

      ori kak joyah oiiii.. original buat,.. bukan betul tu…,fake dari atas sampai ke bawah… x yah rasa jeles terancam sangat kak joyahh… bangga la dengan kita yg original lahiriah ni.. ehh apa mak pak dia nak jawab dengan ALLAH nnt kat sana?.. redha jer bila anak berubah camni.. #kaknamtanyajer

      2

      2
  2. g says:

    sayang sahaja x cukup kalau kelak bawa mereka ke neraka… dah laa nara up cerita spesis ni…

    10

    4
  3. Anonymous says:

    pelik aku… si mak bapak dia ni bole okey jer anak jd mcm tu
    bila result jabatan agama tu nk kuar ni… dah berbulan2 dah… laki ke pompuan dia ni

    17

    1
    • Anonymous says:

      aku pun tunggu… dah announce ke belum jantina sebenar dia ni

      5

      0
    • Anonymous says:

      tak payah nk sibok laa.. ko pun masuk sini gigih bergosip.. ngata.
      sama2 lah kita bermaaf- maafan nanti ye di mahsyar….

      3

      2
    • Anonymous says:

      Result tu dah keluar tapi mesti jabatan agama maklumkan pada sajat. Sajat n family la tahu. Maybe keputusan tak memihak pada dia, sahkan bukan pompuan…takkan nak heboh. Cer result nyatakan dia pompuan, mesti buat press conference.

      5

      0
    • greenfingers says:

      Senang je nk tau laki ke pompuan. IC n surat beranak kan ada, ni duk bg alasan mcm2, nmpk sgt la. Org2 sitiawan tau lah dia laki ke perempuan. Aku ada sorg kwn pondan, rasa mcm pelik jugak pemikiran org mcm diorg ni. Kata syg parents, tp perbuatan diorg tu dh terang2 dilaknat Allah. Mcm my colleague ni, dia pondan. Dia seorang yg sgt2 sygkan ibu dia,mmg anak mithali lah. Tahun ni second year beraya tanpa ibu dia yg dh meninggal ramadan lepas. Aritu masa first day raya dia upload pic g melwat kubur ibu, siap pki bj kurta lg. Bgus mcm tu. Tp second day raya dia start memondan, pki baju kebaya ketat, siap ada tetek lg. Tak kesian ke kat ibu tu, kata syg ibu.

      3

      0
  4. Anti says:

    Page nara support LGBT
    nampak sangat penyokong tegar makhluk 2 alam ni…
    Ada aje cerita up psl diorg..
    Kerana page mcm nara ni lah makhluk ni dpt publisiti..
    Selebriti konon…tang mana yang selebritinya??
    Abang nara ni 2 alam jugak kerrr???

    24

    0
  5. kasih yang sempurna says:

    Tuhan itu mengasihi semua makluk ciptaan nya..mmg lah tidak baik untuk mengubah ciptaan Tuhan..tetapi adalah tidak wajar merasakan diri tu mulia dan menghakimi orang dan menjadi Tuhan mengatakan orang lain ke neraka.

    Biarlah Tuhan saja yang menghakimi dan mengubah hati semua org agar menjadi sempurna.

    17

    0
  6. benci netizen bahlul says:

    karut korang ni apa kena dengan mak bapak dia pulak? si sajat dah tua bangka dh baligh dah, bukan budak kecik, lain kalau dia tu tak cukup umur baru boleh salahkan ibu bapa kalau tak tegur, nak jadi uztaz longkang pula netizen ni, Islam takde nya tanggung dosa orang lain dosa ko sendiri pun dah banyak, yang ckp heret ke neraka tu, mesti budak bongok wicet kan? acah alim puiiituihh!

    11

    0
    • Anonymous says:

      jenis2 laknat mcm ko ni selalu2 lah g surau dgr ceramah agama… sok mati agama jer yg ko ader.. ingat sajat bole tolong jenis2 ko… yg dah kawin si suami tanggung dosa isteri… yg belum kawin si bapak tanggung dosa anak… ingat anak ni buat free suka hati jaga… amanat Allah tau tak..

      nk jadi pondan sukahati lah tp diam2 duk lorong sana… kalo dah jenis nk kejar glamor hadap lah kene tegur.. retis yg elok lelaki perempuan bole jer ditegur.. yg jenis2 salah sifat pulak meroyan.. backup2 tu bole jgn smpi lupa mengucap dua kalimah syahadah yer

      3

      1
      • Anonymous says:

        Biar la dia cari duit..ko yg patutnya masuk lorong tikus sbb jenis x reti bermasyarakat. Pondan dah lama wujud. Otak ko tu selevel maklum perosak.

        12

        1
        • Anonymous says:

          pondan melayu paling memalukan… ingat2 lah kalimah Allah swt… dalam Islam sendiri pondan tak di iktiraf.. jenis2 mahluk perosak ni bangsa
          sembahyang tah ke mana… sebuk nak bermasyarakat jer… kalau pun masyarakat terima… agak2 Allah swt terima ker tidak jenis2 pondan ni

          2

          3
        • Anonymous says:

          Urusan neraka dan syurga bukan urusan kita. Yg ko nk berlagak tuhan dah knp? Muftin pun x berani ukur sejauh mana seseorang bakal ke syurga. Ko amalan dah cukup ke tu? Sempurna erk?

          10

          1
        • cermin says:

          yg marah sgt pd pondan2 ni dah knp? laki ko pernah main pondan kot sis!???

          4

          3
      • Anonymous says:

        Laki ko kantoi main pondan ke? Sibok naw!

        5

        1
  7. karuttt says:

    pernah terbaca komen seseorang…dia kata bkn nak sgt tgk si sajat ni kawen dgn sape,tp dia nak tgk siapa tok kadi yg berani mati nikahkan diorang…bahahahhhh..aku pun terpikir benda yg sama

    22

    0
  8. Pondan Jugak says:

    Lantak ke dia lah dia nk buat apa pun. Korang ni hipokrit tapi sebenarnya suka tengok pondan kan?

    2

    2
  9. Anonymous says:

    bangga jadi pondan… di tandas confuse nak masuk mane… nk sembahyang nk msuk saf laki ke pompuan… apetah lagi nnti masuk kubur ingat perempuan ori boleh mandikan

    4

    2
  10. Crop top says:

    Nara adalah gay in closet. Sbb tu dia sukat gayyestst

    4

    0
  11. Anonymous says:

    Sampai gambar bapak kau pun gigih nak heavy edit/filter eh bang jat. Hahaha

    1

    0
  12. Hari Raya lebih penting daripada Hari Bapa

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Nara minat pondan…

    3

    0
  14. Nyah Pondan Indah says:

    Saya berdoa agar anak2 admin BN ni salah sorang akan jdi gay atau maknyah. Amin!

    7

    6
  15. aih says:

    hmm hakak ni yang tgk breast ni.. rasa tergugat lak .. memikirkan dia ni lelaki jer…

    1

    0
  16. nak tahu jugak says:

    ramai yg sentap..triggered dgn kaum maknyah dan pondan sbb tetek2 korang kering mcm pancake kan..leper kannn??? cer citer… kan kan?!! wakaka

    3

    5
    • tak suka lgbt says:

      tetek kering mcm pancake tetap ori punya. bukan cucuk sini cucuk sana atau tanam silikon sebesar buah betik 1 kg. besau mcm hantu kopek pun jgn nk bangga sgt lah wahai cik pon semua! jgn triggered ok!

      2

      0
    • Intan says:

      Dah adat alam dik.. beranak 5 bg susu setiap ank selama 2 tahun. Kalau asli sure paham yg akak ckp.. klu laki x hepi dgn lempeng akak.. sila berambus.. harga diri akak jauh lebih tinggi dr laki gila tetek

      5

      0
  17. melati says:

    “Muka Ayah ko IBAN jual kankang kt Pasar Kucing tu lagi Handsome..!!!” , Muka Sajat mcm Pondan terlepas ditangkap JAWI..tu jrrrr…kikikiki

    0

    2
  18. mak cute says:

    amboi filter sajat…agak la smpi flawless gebu gebas tp tgk video ko hancur dgn sore kepit nak2 bila ko cuci muka…dah2 la menipu status jantina..yg banggang dok sis2 kat dia ni mesti dgn hrpn sajat bg free gelang..xpun duit…kesian

    0

    0
  19. xo says:

    KETAHIAN APAKAH GOSIP INI…..

    0

    0
  20. anti Bawang says:

    banyak nyer wakil tuhan gosip kat sini eh?
    daripada korang taip2 membawang, better korang majukan diri korang

    0

    1

Leave a Comment

Optional