Written by Bella | September 5th, 2015

Sejak tahun lepas lagi, pelbagai cerita mengenai pasangan Keith Foo dan Kim Raymond kami dengar ada yang mengatakan mereka sudah bertunang meskipun Keith pada awalnya menafikan perkara tersebut.

Walaubagaimanapun, aktor kacak itu tidak menafikan mempunyai perancangan untuk berkahwin dengan kekasihnya itu pada tahun ini.

Sudah tidak lama mendengar sebarang perkembangan terkini mengenai mereka, Kim menerusi majalah EH!  mengejutkan ramai pihak apabila mendedahkan bahawa beliau dan Keith sebenarnya sudah mendirikan rumah tangga semenjak tahun lalu.

Ya, kami sudah kahwin. Tetapi tiada majlis. Kami hanya daftarkan perkahwinan sahaja, semuanya dilakukan tahun lalu.

Perkahwinan Kim dan Keith bakal diraikan pada penghujung tahun ini di kampung halaman aktor tersebut di Gemas, Negeri Sembilan.

Mungkin Keith Foo dan Kim Raymond mempunyai alasan mereka tersendiri untuk tidak mengumumkan perkahwinan mereka kepada umum. Apa-apapun tahniah kami ucapkan kepada anda berdua dan semoga kekal sehingga ke akhir hayat.

Sumber Berita: Berita Harian

28 responses to Keith Foo Dan Kim Raymond Sebenarnya Sudah Berkahwin Tahun Lepas

  1. Tat Too.... says:

    Pelakun Kacak bukan Melayu yg Jadi2an.
    Ramai yg gila… gilakan.
    Sorry…. Fullstop!!!

    0

    0
    • yeke says:

      Tau xpe.. Dah kawin.so? Ape kejadah cite retis dah kawin nak kecoh.lantak dia la.. X yh nak meroyan ye kipas susah mati si Keith ni…kawin je pon…bukan tukar jantina…yang penting ringgit Malaysia jatuhhhhhh..hmm..camne nak GI coti2 nie…pfff

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Antara artis yang bagus, semoga bahagia.

    0

    0
  3. fhj says:

    congrats!

    0

    0
  4. nok gebuzzz says:

    bagus jugak dia ni,low profile…

    0

    0
  5. Ermm tak minat pun si keith foo ni.. Berlakon tak best pun… Ungku ismail lagi hensem, berlakon pun best! Kipidap ungku.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Sama2 la okay…buat apa nk naikkan satu dengan menjatuhkan yg satu….mati ke kalau semua naik…masing2 ada kelebihan…

      0

      0
  6. si budak mentah says:

    mintak maaf yer,
    saya nak komen ni…
    jangan maraaa aaaaa
    iklan sluar dalam baju dalam amante tuu
    motif dia nak suruh pembaca terangsang ker hape?
    kejadah dia…
    baca blog di hujung minggu depan anak menakan cucu sedara mara
    boleh dia tanya “bila che suee nak pakai lagu ni jugok nooo”
    warnooo meroh menyalo…
    gilooo apo punya iklan
    terkesima cheq nooooo
    aleuto!!

    0

    0
    • MSJ says:

      Iklan berdasarkan browsing history kita.

      0

      0
      • Anonymous says:

        hahaha…kantoi slalu online cari tu. aku rilek jer kuar iklan web yg aku slalu shopping online. tak prnh lg nmpk iklan sluar dan bju dalam

        0

        0
    • Sila take note says:

      Budak mentah, kl ko browsing hotel titiwangsa Kat Cameron highland mesti Kat hp ko tu keluar iklan hotel titiwangsa. Tapi kl ko browsing suar dalam, Kat tempat Iklan hotel titiwangsa tu diganti iklan seluar dalam Yg ko tgk tu.. Jgn nk ckp org terangsang yer..padahal ko Yg terangsang sbb tu ok tgk iklan seluar dlm tu..

      0

      0
    • mojo says:

      Bijak sikit depan anak cucu menakan sedara mara belah menakan jauh.kalau nak browsing ke apa.kita tetap ada pilihan nak sekat apa2 yg tak elok.bijak2 lah mencari apps yg boleh sekat iklan bagai tu.jgn janji ada saja.semua belasah.tq

      0

      0
  7. Jari says:

    Tahniahhhh

    0

    0
  8. Jari says:

    Baguss laa x publish kt org…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    tahniah keith dan kim.semoga bahagia. mcm versi kanye dan kim msia plak..kebetulan sama mula drpd k..hehe

    0

    0
  10. Anonymous says:

    tak hairanlah, bukan muslim pon,diorang bebas saja

    0

    0
    • Queen says:

      Who said so? Kau tak pernah ada kawan2 non muslim ke? Non muslim pun ada adat dan patuhan agama. If you’re gonna judge all non muslims by looking at the lifestyle of some non muslim celebrities, then do you mind if I say all Muslims are also like that by judging the muslim celebrities?

      0

      0
  11. melati says:

    saya bangga menjadi rakyat Malaysia , kerana tk kenal dua mangkok ni…..cuma yg nyampah Video Usop tgn goyang macam anjing terlepas tulang tu : memang ganggu sgt….& Mamat Khalid yg perasan cam baguiiii tu….& saya bangga jadi Rakyat Malaysia kerna tk pernah pun tgk citerMamat Khalid ni……Mamat Khalid & Maslan sama jer…..Benggong….hihihi

    0

    0
    • mojo says:

      Saya pun bangga dapat iklan filem camtu.makin kebelakang industri filem kita ye.tah apa2 sekali buat rasa cam boleh makan,berkali2 benda yang sama ditamu kot2 ada sesiapa nak makan lg.lantaklah sampah sarap pun.

      0

      0
  12. zaza says:

    ingat lg scene tengku adam(keith foo) dlm ariana ross berdoa atas tikar sejadah ,erbju melayu bersongkok,,,,masatu dlm hati..alangkah indahnya kalaw dia btol2 buat ..hurm..xpelah..
    stacy (ummu syaikah) kan ada… :3

    0

    0
  13. Weird says:

    keith foo bukan adik nancy foo la,,,,keith foo is cina + india , nancy foo is pure Chinese.

    0

    0
  14. Iklan usop menganjing dah xde! says:

    Takde sapa nak tengokla tu.filem ala kadar .idea kat jamban j.

    0

    0