Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kehenseman Berganda Di Pagi Raya Dengan John Master

Tahun lepas ialah tahun pertama Abang Nara beraya sebagai seorang suami. Sebagai seorang suami mithali, Abang Nara balik ke kampung isteri di Melaka untuk raya pertama kami. Agak culture shock jugak sebab orang Melaka memang hebat bergaya di hari raya. Baju Melayu mesti siap dengan sampin kalau pergi sembahyang raya.

jm

Raya tahun ini, Abang Nara dan keluarga akan pulang beraya di Kelantan. Orang Kelantan sempoi je. Time bujang-bujang dulu, lepas sembahyang raya, Abang Nara terus tukar seluar jeans dengan t-shirt je. Ingatkan nak buat gitu lagi raya tahun ini, tapi wife Abang Nara dah belikan Abang Nara baju raya daripada John Master.

Advertisement

jm

Wife Abang Nara nie memang particular sikit bab-bab beraya nie. Katanya kalau dah kahwin, kenalah jaga imej. Takkanlah nak pakai t-shirt nie. Kalau pakai baju John Master yang berkualiti tinggi nie, terserlahlah kehenseman Abang Nara. Stylo pun stylo jugak.

jm

Rupa-rupanya wife Abang Nara ketika bershopping baju raya untuk diri sendiri masih sempat menyinggah di AEON Midvalley untuk belikan baju John Master nie. Sayang jugak dia kat Abang Nara rupanya. John Master nie rupanya dah ada kat Malaysia sejak tahun 1981 dan boleh didapati di major department store macam AEON, Parkson, Sogo dan lain-lain.

jm

Advertisement

Perasan tak ada canvas bag kat gambar atas tue? Mula-mula Abang Nara marah jugak wife sebab dia ingatkan dia beli bag tue. Rupa-rupanya canvas bag tue dapat free je kalau buat minimum purchase RM350 baju raya John Master. Bolehlah Abang Nara jadikan beg tue tempat letak laptop. Hehehe ~~

jm

Terima kasih yang tak terhingga kepada wife tercinta kerana memastikan Abang Nara bakal nampak hensem di pagi raya dengan baju daripada John Master ini. Korang pun kalau teringin masih sempat lagi untuk membeli. Serbu je mana-mana department store atau klik Facebook John Master Raya untuk info lanjut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 Comments

  1. hate

    October 2, 2012 at 5:29 pm

    da mcm myammar + bangla… x hensem lgsg! bini pon x cantek!!!!! mcm indon!!!!!!!!!!! dua2 katek! hahahhahaha

  2. Anonymous

    August 27, 2012 at 8:41 pm

    Nara ko pakai la baju mahal bagai pon tetap nampak macam baju2 kat pasar malam!!! huahaua

  3. anti nara

    August 21, 2012 at 8:23 pm

    Abang Nara, kenapa kalau artis yg pakai tudung fesyen pelik sikit, abang nara kemain kutuk & anti? Tapi bini sendiri..tudia nampak buah dada 2 biji tersembul2 keluar. dgn tudung terbelah. acaner ni double standard gila!

    • Anonymous

      August 27, 2012 at 8:38 pm

      geram aku tengok tetek bini nara!!

  4. Dhamam

    August 21, 2012 at 7:20 pm

    aneee nara itu hijau kasi rm50

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top