Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kehamilan Pertama Dipermudahkan, Isteri Shah Iskandar Tak Kisah Mengandung Kerap Selang Dua Tahun

Siti Sarah Mohd. Noor, isteri kepada pelakon Shah Iskandar meluahkan rasa kesyukuran dan gembira kerana proses kehamilan anak sulungnya kini dipermudahkan.

Menurut Sarah, dia langsung tidak mengalami sebarang alergi atau alahan seperti yang selalu dikaitkan dengan wanita mengandung.

Penantian selama 4 tahun itu ternyata mendatangkan cahaya kegembiraan buat pasangan ini. Sarah juga mengatakan dia merupakan bakal ibu yang gembira kerana bayi dalam kandungan seolah-olah turut memberi kerjasama dan sentiasa berkelakuan ‘baik’ sepanjang kehamilan ini.

Advertisement

Malah, dia turut teruja dan tidak kisah jika mahu melalui proses kehamilan lagi sekali dalam tempoh yang dekat.

View this post on Instagram

Im the happiest mommy-to-be!! Alhamdulillah sgt2 after 4 years waiting, i feel so blessed with this pregnancy, my baby baik sgt2, lgsg xde morning sickness, penat, (loya time mkn byk sgt je ?), tak de nak lemau2 and energetic je buat kerja , drive n meeting people!! Kalau mcm ni nk preggy lg selang 2 years pn xkisah LOL! For those yg blm ada rezeki, jgn stress2 sgt fikir coz when time comes, inshaAllah Tuhan kasi..jgn lupe doa hri2 k!? . Btw, i just take Pramilet bli kt Watson RM 17, Obical yg gynae kasi & Salindah B1 RM 45 tahan berbulan2 throughout my pregnancy. Xmhl mne pun. Saja nk share kt sape2 yg baru preggy ke in case time preggy xde energy or loya teruk, myb can try these supplements ? . #preggymom #7monthspregnant #countingdays #jalanjalancarimakan #penangfoodie

A post shared by Sarah Norris (@imsarahnorris) on

“Kalau macam ni nak mengandung lagi selang dua tahun pun tak kisah! Kepada mereka yang belum ada rezeki, jangan stress sangat fikir kerana masanya akan tiba. Insya-Allah tuhan beri. Jangan lupa doa hari-hari okay!”

Advertisement

Dia meluahkan rasa kesyukuran itu menerusi laman instagramnnya dan turut sempat menitipkan pesanan kepada mereka di luar sana yang masih menunggu zuriat.

 Untuk rekod, pelakon Shah Iskandar telah bernikah dengan Siti Sarah pada Januari 2016 yang lalu. Terdahulu, Shah telah mengumumkan bahawa dia bakal bergelar bapa setelah penantian selama 4 tahun untuk menimang cahaya mata pertama.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top