Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kehamilan Masuk Trimester Kedua, Fasha Sandha Tampak Makin Berseri

Lama rasanya tidak bercerita mengenai Fasha Sandha. Abang Nara selalu menjenguk Facebook We Love Fasha Sandha dan sangat suka dengan cara Fasha mengupdate perkembangan terkininya. Sangat mesra peminat dan penuh bersahaja.

fasha sandha

Advertisement

Dan baru-baru ini Fasha Sandha telah mengupdate statusnya yang berbunyi “Enjoying my second trimester. Syukur Alhamdulillah“. Dalam tak sedar rupanya kehamilan Fasha sudah mencecah 4 bulan. Abang Nara nampak seri ibu mengandung semakin jelas di muka Fasha. Cantik sangat ~~

fasha sandha

Semoga kesihatan Fasha terjaga dan tidak mengalami apa-apa komplikasi sehingga tiba hari kelahiran cahaya mata pertamanya dengan Jejai kelak. Tak sabar rasanya Abang Nara nak tengok wajah comel anak mereka berdua. Semoga semuanya akan berjalan lancar kelak. Sama-samalah kita doakan.

P.S: Seni camouflage yang cantik gila.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

116 Comments

  1. entah la

    October 17, 2012 at 5:05 pm

    fs tak nak bl bj mengandung kot tkt nanti pakai sekali jer dah rugi…pakai je bj pe yg ada…jimat skt…sian tgk baby dlm pert…tp mmg aku pelik nape la pempuan ni ada yg bl mengandung pun sk pakai ketat2 bjnye…tak sian ke kat baby dlm pert nak pusing2 tak selesa baby tu…

  2. miss oppssss

    October 17, 2012 at 2:25 pm

    Fasha,

    Kat Poplook banyak maxi dress yang lawa2 and harga berpatutan.. Nanti pi la tgk web tuh… Next time toksah pakai singlet2 ni…. Malu weh…

    • Tipah tertipu

      October 24, 2012 at 11:15 am

      aku mengandung pakai singlet takder ape pun…

  3. rizki

    October 17, 2012 at 2:07 pm

    waktu usia kandungan nora danish sebegini..
    jejai telah melafazkan talak ke atasnya..
    tetapi talak tak jatuh lagi..
    sehingga lahirnya anak dalam kandungan..

    di manakah jejai waktu itu?
    jejai di dalam pelukan kekasihnya.. fasya sandha..
    menyulam bahagia sebagai pasangan kekasih paling hot..

    dan sekarang mereka terus menyulam kebahagiaan itu..
    di atas keruntuhan sebuah masjid..

    apa ucapan yang sesuai?

    semoga Allah mengampuni kalian..
    dan kita semua..
    amein.

  4. JoyahJinki

    October 17, 2012 at 12:26 pm

    second trimester bukan 6 bulan ke?
    aigoo, bole menimbulkan pitenah ni tau..
    aku bkn peminat fasha sandha..
    tp aku taknak la org dok kate yg bkn2 kt dia..
    myb fs bakal dpt anak laki kot..
    sb tgk muka dia x beseri mana..
    sb yg aku pasan, kalau dapat anak perempuan biasanya wajah ibu cantik beseri2
    opinion aku je..:)

  5. dee

    October 17, 2012 at 11:22 am

    ne sebenarnya yang jejai nak.. isteri sentiasa disamping suami.. luv u fasha..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top