Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kehamilan Masuk Trimester Kedua, Fasha Sandha Tampak Makin Berseri

Lama rasanya tidak bercerita mengenai Fasha Sandha. Abang Nara selalu menjenguk Facebook We Love Fasha Sandha dan sangat suka dengan cara Fasha mengupdate perkembangan terkininya. Sangat mesra peminat dan penuh bersahaja.

fasha sandha

Advertisement

Dan baru-baru ini Fasha Sandha telah mengupdate statusnya yang berbunyi “Enjoying my second trimester. Syukur Alhamdulillah“. Dalam tak sedar rupanya kehamilan Fasha sudah mencecah 4 bulan. Abang Nara nampak seri ibu mengandung semakin jelas di muka Fasha. Cantik sangat ~~

fasha sandha

Semoga kesihatan Fasha terjaga dan tidak mengalami apa-apa komplikasi sehingga tiba hari kelahiran cahaya mata pertamanya dengan Jejai kelak. Tak sabar rasanya Abang Nara nak tengok wajah comel anak mereka berdua. Semoga semuanya akan berjalan lancar kelak. Sama-samalah kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

116 Comments

  1. aaron

    October 17, 2012 at 11:09 am

    silap dia nie dh prgnt 6 blan utk bln okt nie bkn nye 4 bln prgnt.Sbb fasha nie kawin ujung bln 4 hr tue.Dia kn bnting pelamin jd dh 6 bln la mgikut kiraan doc yg bertauliah ha3……

  2. Blink

    October 17, 2012 at 11:06 am

    Sah penangan cinta jejaka Lombok. Tapi ni jejaka Lombok yang banyak duit. Kalau takdak duit cleaner pun belum tentu mau. Semoga berbahagia ke anak cucu.

  3. Prince Noob

    October 17, 2012 at 10:54 am

    tak kisah la masuk trimester kedua ke ketiga ke, tak payah pakai singlet boleh tak?

  4. feez

    October 17, 2012 at 10:32 am

    kesian kan jadi artis ni…asyik kena kutuk dgn org je.

  5. aku

    October 17, 2012 at 10:15 am

    all…boleh tak u all semua ni be happy for her? nape nak kondem mcm2..kalau dia nak jaga aurat..dah tentu dia takkan jd artis kan? so, buat ape nak pertikai bab2 aurat tu lg…. at leat sejak FS nie kawen, dia bahagia..kt pon dah tak dnegar dia merambu sana-sini..so, ape yg u all ni sakit hati sgt…after all, she just human…just leave her alone will u..
    ape pon fasha…i can see u really happy as a wife, n future mother….moga perubahan kepada kebaikan nie berterusan ok…insyaallah..

    • hoihoi

      October 17, 2012 at 10:29 am

      yuna jd artis pkai tudung pn pemes je,, blh je btudung? bkn sbb nk jd artis ni nk kne pkai tudung ke tk, klau thu hukum, dah tentu pkai tudung. hukum ttp hukum. kalau dah wajib pkai tudung, tkde alasan artis la apa kejadahnya. kalau nk leave her alone, tk pyh jd artis. duduk rumah jaga suami. dpt pahala lebih.. plus laki tk dpt dosa pasai bini tk tayang aurat kt luar/

    • Anonymous

      October 17, 2012 at 10:35 am

      hoi hoi sakit jubor bila ada orang doakan kebahagiaan fasha sandha dan suami…bertaubatlah

    • mmg kau la

      October 17, 2012 at 10:37 am

      ehem…ade je artis yg tutup aurat dgn betul..irma,diana,yatt,heliza xboleh la nk kate ‘kalau dia nk jaga aurat tentu x jadi artis’… kau pun ckp ikut sedap je nmpaknye…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama