June 7th, 2010

ifa raziah kena hentak
Aduh. Kesian betul kat Ifa Raziah nie. Baru sahaja kehilangan ibu tersayang baru-baru ini, tup-tup kena hentak ngan helmet oleh adik sendiri. Di manakah rasa hormat seorang adik kepada seseorang yang bergelar kakak? Apa nak jadi dengan institusi kekeluargaan kita sekarang? (agak poyo ayat di situ).

Menurut ceritanya, Ifa Raziah dihentak dengan helmet oleh adiknya selepas dia acu cuba try test mintak adiknya membayar hutang arwah ibu mereka. Mungkin ada di cerita di sebaliknya. Kita yang bukan keluarga Ifa Raziah nie macam mana la nak tau kan?

Kami berdoa agar setelkanlah masalah anda secepat mungkin dan sebaik mungkin. Ingatlah peribahasa “air yang dicincang takkan putus”. Gaduh tang mana pun, adik kita jugak. Semoga Ifa Raziah boleh menarik “tali dalam tepung tanpa menjahanamkan tepung itu”.

P.S: Terima kasih kepada semua yang datang support Abang Nara di Midvalley hari Sabtu yang lepas. Sungguh terharu dengan kedatangan anda semua. Ingatkan nak belanja tengok LBS. Tapi tak ada pulak yang menunggu sampai tamat event. Lain kali kita buat makan-makan ye?


Comments are closed.

Loading...