January 24th, 2019

Mengalami keguguran beberapa kali, penyanyi lagenda Datuk Jamal Abdillah mendedahkan isterinya, Zai Izatti sukar untuk hamil kerana terkena buatan orang.

Jamal berkata, mungkin sihir itu ditujukan kepadanya tetapi isterinya pula yang menerima tempiasnya sehingga badan Izzati semakin kurus selain mengalami pendarahan tanpa henti sejak beberapa bulan lalu.

Kalau ditanya tentang keinginan memiliki zuriat, memang saya teringin sangat walaupun cuma seorang. Akan tetapi, isteri sudah banyak kali keguguran selain mengalami tanda merah-merah pada badan.  Mungkin orang yang menghantar ilmu hitam itu tujukan kepada saya tetapi terkena kepada isteri. Saya sangat kasihan kepadanya sebab sekarang badannya makin kurus. Orang mahu pedajal saya tetapi dia yang kena.

Menurut Jamal, beliau sudah berusaha pelbagai cara untuk mengubati isterinya termasuk berjumpa dengan doktor tetapi masih tiada sebarang perubahan. Rawatan tradisional juga tidak berhasil.

Walaupun dalam zaman moden ini, kita harus percaya masih ada lagi manusia yang tidak senang melihat orang lain bahagia dan menggunakan  sihir. Apa-apa pun, kami harap Jamal dan isteri tabah menghadapi dugaan ini. Jangan mudah putus asa.

Sumber Berita : Kosmo

Kredit Foto : NSTP/ROSELA ISMAIL


26 responses to “Keguguran Berulang Kali, Isteri Terkena Buatan Orang – Jamal Abdillah”

  1. Bung says:

    Sikitnya yang komen.mesti sebab tak sempat tinggalkan komen terkena muntah2 teruk bila baca alasan atok jamal.

Loading...