April 25th, 2011

Kalau anda gembira tepuk tangan
Kalau anda gembira tepuk tangan
Kalau anda gembira beginilah caranya
Kalau anda gembira tepuk tangan.

Sila jangan tipu Abang Nara dengan menyatakan anda tidak pernah menyanyi lagu di atas. Siapa tak pernah menyanyi lagu di atas, kemungkinan besar hidupnya dirundung kesedihan sepanjang masa. Tapi hidup ini tak boleh sedih-sedih, kita kena sentiasa gembira. Dan bila kita gembira selalunya kita akan:-

1. Tersenyum macam kambing busuk (muka happy tak hengat sebab perasan hensem)

cadburry

2. Melompat setinggi yang boleh seperti mendapat 10A1 dalam SPM

cadburry

Tapi tahukah anda, bahawasanya apabila anda gembira, ada cara untuk menambahkan kegembiraan tersebut. Ini bukan propa tapi betul-betul punya. Caranya ialah:-

3. Berkongsi kegembiraan anda dengan orang lain (sebab itu di hari yang paling bahagia iaitu hari perkahwinan, kita akan jemput ramai kawan-kawan kita datang)

cadburry

Tapi Abang Nara, tak ada ke benda yang simple-simple saya boleh buat dengan buah hati saya untuk saya sharekan kegembiraan yang bergelojak dalam hati ini

Jawapannya ada di dalam video di bawah ini:-

Makan Cadbury bersama yang tersayang adalah salah satu cara yang senang untuk berkongsi kegembiraan kita. Cadbury dijual dgn harga berpatutan dan mudah didapati di mana-mana. Ada kajian yang menyatakan apabila anda memakan coklat, anda akan lebih ceria. Inikan pula kalau anda makan coklat Cadbury yang sememangnya menjilat jari. Berkali-kali gandalah anda dan orang tersayang akan ceria.

Paling best, Cadbury boleh digunakan oleh lelaki-lelaki kacak seperti Abang Nara untuk mengorat awek yang berkenan di mata. Cuba korang tengok video kat bawah nie sampai habis:-

Takkan nak bagi nota kosong je kan? Bagilah Cadbury beserta dengan ayat-ayat manis yang anda ditulis di dalam kertas. Walaupun Abang Nara sudah kecewa pada waktu awalnya akibat kesilapan si waiter , dengan bantuan Cadbury si awek akhirnya menjadi milik Abang Nara. Dan paling best, sudah tentu si lelaki lembut itu turut join kitorang bergembira bersama-sama dengan Cadbury.

cadburry

Kalau anda gembira tapi keseorangan, itu sedih sebenarnya. Kongsi kegembiraan anda dengan orang lain bersama Cadbury. Bak kata pepatah, “Melompat beramai-ramai itu lebih best daripada melompat sorang-sorang”. LIKE Facebook Cadbury sekarang jika anda peminat coklat dan ingin bergembira seperti Abang Nara.


Comments are closed.

Loading...