Kecoh Pasal Shampoo Sambil Pakai Tudung. Ini Video Penuhnya

Trending

Kecoh Pasal Shampoo Sambil Pakai Tudung. Ini Video Penuhnya

Ini merupakan iklan untuk satu jenama tudung. Mula mula tengok video ni rasa annoying tapi bila dah sampai ke tengah rasa kelakar pulak. Macam macam cara orang guna untuk marketing tapi ini serious kelakar.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

5 Comments

  1. Sakinah

    May 7, 2017 at 2:36 pm

    Video tu mcm xfull dri awal. Boleh tengok dri sumber asal : Mr.The All Shared

  2. Nota Nutrisi

    May 4, 2017 at 12:09 pm

    Masa mula-mula tengok iklan ni lawak juga. dah viral video ni, jadi free2 dapat iklan marketing. Bijak dan kreatif produksi video ini walaupun ala2 video sunsilk dulu.

  3. Haha

    May 3, 2017 at 8:42 pm

    Ni parody iklan lama sunsilk lah. Xda yg baru sgt pun ?

  4. Aisyah

    May 3, 2017 at 12:44 pm

    tgk iklan yg lain dari MR THE ALL SHARED di youtube.

  5. rendy

    May 3, 2017 at 10:57 am

    itulah teknik marketing ha2

Loading...