March 18th, 2012

Bangun-bangun tidur terus Abang Nara dikejut dengan berita kehilangan Aniq Erza, anak Rozita Che Wan melalui Twitter. Walaupun berita ini tidak dapat disahkan, impaknya sangat kuat apabila “Aniq Erza” dan “Rozita Che Wan” telah trending di Twitter.

aniq erza hilang

Dikatakan bahawa Aniq Erza tidak ditemui sejak semalam dan berita kehilangan ini telah disebarkan menerusi Twitter oleh mereka yang mengenali Rozita Che Wan. Namun sebentar tadi, Aniq Erza dilaporkan telah pulang ke rumah untuk bertemu ibunya. Aniq Erza dikatakan merajuk dan telah pergi ke rumah kawannya.

aniq erza hilang

Walaupun tidak diketahui kebenaran kisah ini, yang penting sekarang Aniq Erza telah selamat pulang ke pangkuan ibunya. Abang Nara dah risau kot-kot jadi benda tak elok. Semenjak dua ini kan banyak kes budak-budak hilang. Seram sejuk dibuatnya.

P.S: Pekerjaan pertama selebriti terkenal


92 responses to “Kecoh Di Twitter Kehilangan Aniq Erza, Anak Rozita Che Wan”

  1. Nasib baik jumpa..Kecoh hilang anak kesayangan…:D

    Muka mcm kak Ita..hehehee

  2. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    anak dia dh besar panjang kau cakap dia tk reti jaga!! dh tk betol ke pe kau ni ! cakap tu biar lah betol cikit cakap asal bolehhhhhhhh ajeeeeeeeeeeeeee !! anak dia yg buat prangai merajok ngan mak dia lari stay kt rumah kawan……….budak ni pulak jenis dengar cakap kawan2…….cepat terpengaroh dngan kate2 kawan …….ishhhhhhhhhh geram minah jambu lah….

Loading...