March 1st, 2019

Baru-baru ini kecoh, apabila secara tidak sengaja kelibat isteri Nabil Ahmad iaitu Zira Ayub dilihat berkemban ketika Nabil mengadakan sesi LIVE di akaun Instagramnya.

Menjelaskan perkara itu yang kini sudah menjadi kontroversi hangat, Nabil berkata apa yang berlaku diluar kawalannya dan tidak sengaja memperlihatkan isterinya dalam keadaan kurang sopan.

Ketika membuat rakaman, tanpa disangka isteri yang sedang berkemban melintas di belakang. Perkara itu hanya disedari selepas rakaman tamat. Isteri juga menerima pelbagai mesej pengikut di laman sosial yang menyuruh saya memadamkan video itu. Apa yang berlaku mengajar saya supaya lebih berhati-hati ketika membuat rakaman video secara langsung.

Nabil pada masa yang sama meluahkan rasa terkilan dengan sesetengah pengguna media sosial yang mengambil kesempatan dan menyebarkan rakaman mengaibkan isterinya itu.

Dia memberikan jawapan, ia sekadar hiburan. Namun, saya difahamkan video itu sudah dipadam atas desakan pelbagai pihak. Dalam hal ini, ia terletak pada budi bicara individu itu. Dia juga mempunyai ahli keluarga perempuan, bayangkan jika perkara itu berlaku kepada mereka. Apa perasaannya?

Bila bersiaran secara langsung, kadang-kadang ada perkara yang boleh berlaku diluar kawalan. Harapnya dengan penjelasan Nabil ini, tiada lagi pihak terus menyebarkan video tersebut.

Sumber Berita : BH ONLINE


11 responses to “Kecoh Bila Video Isteri Nabil Ahmad Berkemban Tersebar”

 1. Alain syuk says:

  Jgn slalu gelakkn org nabil

 2. Anonymous says:

  bini pak haji ni bila nk pakai tudung….

  • #rambutituaurat\ says:

   ntah…siti sarah pun dah pakai tudung……
   nabil ni satu je..bininya masih togel lagi……kalau pakai tudung mesti elok dan sekesai masalah

 3. Anonymous says:

  isteri haji mesti seksi……….. mesti tunjuk kepada publik nanti kalah dengan lopak tak ada cerita sensasi…. ini baru meletop…….

Loading...