Written by Bella | November 15th, 2018

Faktor usia bukanlah penghalang untuk seseorang itu tampil menawan dan memukau, buktinya penyanyi Ifa Raziah yang sudah memasuki usia 40-an kini semakin muda dan anggun.

Sudah menjadi lumrah, orang-orang yang jelita dan cantik ini pasti dicemburui ramai. Terbaru, Ifa menerusi akaun Instagramnya merasa bengang dengan komen netizen yang berbunyi, “Dulu hodoh tapi asli sekarang ini meletop tapi fake.”

Dalam erti kata lain Ifa dituduh melakukan pembedahan plastik untuk mendapatkan wajah dan susuk tubuh menawan.

Bersabarlah Ifa, jangan tertekan sangat. Biasalah mereka itu cemburu melihat badan anda yang kurus melentik dengan wajah awet muda. Memang idaman semua kan? Heh..

38 responses to Kecantikannya Dianggap Palsu, Ifa Raziah Bengang Dikutuk Netizen

  1. Anonymous says:

    baju belang jalur tu harga rm10 rgt taon 1980an

    4

    0
  2. Anonymous says:

    alahai nape lak tetiba ada cerita artis yg tak relevan lagi nih…

    8

    0
  3. ifa raziah si sundal hodoh says:

    sundal ni mmg hodoh dan pprt…low kelas

    7

    0
  4. Anonymous says:

    Memang betul pun…dulu lg comei

    3

    0
  5. MCM NI SHAHIDAN KASSIM MAU JAMAH KE?EUWWWW MMG TASTE KAYU DAN PAEDOFILIA BETOL.

    2

    0
  6. Aku yg hodoh says:

    Xnk pun minum solid molid tu walaupun hodoh..kite sayang buah pinggang kite..kite ikut nasihat doktor perubatan..nk cantik mkn la mknn seimbang

    7

    0
  7. Anonymous says:

    Nenek tua ne nak sentiasa di puji cantik. Kesian

    2

    0
  8. Mawar mommy says:

    tak boleh terima kenyataan..haha..tau pun sentap.

    10

    0
  9. fff says:

    kadang kalau manusia tidak dapat menerima kenyataan…dah spend banyak untuk make over pon tetap tak cantik… simpati juga

    8

    0
  10. Anonymous says:

    Takpe. Nanti tua juga.

    1

    0
  11. Anonymous says:

    Tak secantik mana pun. Lain la ko buat muka terus berubah muka Fazura!

    8

    0
  12. Anonymous says:

    Muka bisa mcm mak tiri .. huhu

    3

    0
  13. Roslin Syah says:

    Gigih sgt nak org puji dia cantik semulajadi….
    Che Ta pun x pernah cakap dia cantik tapi dia mmg cantik..
    Pas tu gelar diri sendiri Ms. Diva…
    Kesian tul hidup dia……….

    12

    0
  14. Kak Jah says:

    Ni antara species yg suka dipuji kalau tak dipuji semua sumpah seranah keluar dari mulut dia, siap panggil orang Hanjxxx lagi.

    7

    0
  15. El says:

    Kubo makin dekat, sila segera berhijrah

    2

    0
  16. makcikbwg says:

    tak malu gile mengaku diri tu miss diva. diva jubo die

    5

    0
  17. capang says:

    yg lain semua bole ubah. telinga capang dia je x bole haha

    2

    0
  18. ifakertu says:

    panjang nya dagu..so fake..aku ingat ifa raziah ni umor dia 40an..rupa2 nya 30an..muka tua. erra fazira yg umor 40an dan ziana zain umor 50an lagi nampak muda and lawa..

    9

    0
  19. APaApaan says:

    To be fair, almost all women beauty are false (fake). When you put a makeup, lipstick and those colorful thingy on your face..that is not natural a.k.a. fake. So, what she did is another clever way to enhance her beauty that’s all. To all women, critic yourself first before criticize other women .. it’s either you enhance or be natural beauty, there are only 2 ways here folks. She made her choice well I can say.

    0

    3
    • Natural beauty says:

      Nak tengok org tu real cantik, jgn mekap walaupun secalit bedak.. kalau kulit nmpk flawless, ayu jer..haa tu baru natural beauty..byk ada kat kg2 dlm sana lbh cantik dpd artis takat ifa raziah ni celah2 dia org bersepah…..

      2

      0
  20. APaApaan says:

    In general, I’m not her fan but for all in due respect to all women, we all have choices here. It’s her choice to have those beauty be it in good or bad, she takes it all. If we don’t like it – so what?? At least she got her choice done here.. but what about ours?? Are we pulling down our moral values as a women here?

    0

    1
  21. cik pora says:

    diva ke ha ha…

    0

    0
  22. hantu kak limah says:

    but dia dah ubah ciptaan Tuhan..kalau setakat pakai makeup still ok la bcos bleh cuci.tapi kalau dah operate muka sana sini..lu fikir la sendiri..

    4

    0
  23. Minah Ronggeng says:

    Sesape boleh explain mcm mana dia ada dalam top 5 artis versatile popular ABPBH padahal followers dia tak banyak mana pun??

    2

    0
  24. tipahhhh says:

    Air yassin yg bergelen2 tu, ada baiknya ko minum sendiri kasi cuci hati ko if ipah rajiah, mana tau terbuka ati nak bertaubat & tutup aurat. Chooyyyyyy

    1

    0

Leave a Comment

Optional