November 15th, 2018

Faktor usia bukanlah penghalang untuk seseorang itu tampil menawan dan memukau, buktinya penyanyi Ifa Raziah yang sudah memasuki usia 40-an kini semakin muda dan anggun.

Sudah menjadi lumrah, orang-orang yang jelita dan cantik ini pasti dicemburui ramai. Terbaru, Ifa menerusi akaun Instagramnya merasa bengang dengan komen netizen yang berbunyi, “Dulu hodoh tapi asli sekarang ini meletop tapi fake.”

Dalam erti kata lain Ifa dituduh melakukan pembedahan plastik untuk mendapatkan wajah dan susuk tubuh menawan.

Bersabarlah Ifa, jangan tertekan sangat. Biasalah mereka itu cemburu melihat badan anda yang kurus melentik dengan wajah awet muda. Memang idaman semua kan? Heh..


38 responses to “Kecantikannya Dianggap Palsu, Ifa Raziah Bengang Dikutuk Netizen”

  1. tipahhhh says:

    Air yassin yg bergelen2 tu, ada baiknya ko minum sendiri kasi cuci hati ko if ipah rajiah, mana tau terbuka ati nak bertaubat & tutup aurat. Chooyyyyyy

  2. Minah Ronggeng says:

    Sesape boleh explain mcm mana dia ada dalam top 5 artis versatile popular ABPBH padahal followers dia tak banyak mana pun??

  3. hantu kak limah says:

    but dia dah ubah ciptaan Tuhan..kalau setakat pakai makeup still ok la bcos bleh cuci.tapi kalau dah operate muka sana sini..lu fikir la sendiri..

  4. cik pora says:

    diva ke ha ha…

Loading...