Written by AbangNara | December 15th, 2009

[note]Sila skroll ke bawah untuk membaca gosip terbaru [/note]

Macamana kita nak pandai dalam sesuatu perkara? Cthnya kalau nak pandai main golf macam Tiger Woods, kenalah belajar main golf kemudian praktis selalu. Kalau nak pandai memasak, kenalah belajar memasak dengan Chef Wan ke, paling senang belajar ngan mak sendri sudah. Kalau nak belajar ilmu pakai bulu mata 3 tingkat macam Rozita Che Wan, kenalah tanya Rozita Che Wan, betul idak?

Takpon…

Uish takkanlah nak carik deorg ni kan semata-mata nak belajar make up, ya dak? Sebenarnya, Sonang aja kalau nak belajar make up macam artis ni, ada satu tempat yg boleh ajar semua teknik menyerlahkan kecantikan semulajadi, Red Glow. Korang boleh belajar untuk menyerlahkan kecantikan wajah sendiri untuk  memikat suami masing-masing (bukan laki orang lain), atau pon boleh belajar untuk jadi make up artist (side income nih)

Haa, Kak Nara tau korang mesti nak kata ” bapakk lama nak make up macam ni, mana ada masa” .  Kalau korang dah selalu praktis, 20 minit pon boleh siap tau! Bulu mata palsu boleh pakai dalam kereta sambil tunggu lampu merah tau (ini tahap tertinggi) . kalau tak pakai bulu mata palsu ala-ala rozita che wan tu lagi kejap, 10 min aja  lah ready. RedMummy lepas belajar ngan Red Glow ni, lukis eyeliner sambil pegang stereng je tau~!

Untuk Ladies yg dok mencari-cari make up artist untuk tunang/kahwin/Anugerah Skrin/Dinner Ofis/AJL boleh jugak hubungi Red Glow untuk khidmat make up, gitau je korang nak macam mana. Setakat gaya mata ala arab Rozita Che Wan, atau gaya mata Kim Kardashians tu…..petik jari aja deorang oles kan wajah korang. Kompem meletops gitu.  Kalau cun melecun time akad nikah, kompem sekali lafaz aja bakal suami korang tu time akad nikah…..

Nak tahu lebih lanjut tentang kelas belajar make up RedGlow boleh klik sini ya….Lagi banyak cerita tentang pengalaman Kak Nara belajar make up dengan RedGlow, klik klik. atau baca pengalaman MamaFiza dan Leed’s.

Comments are closed.