Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kebenaran Sudah Terbongkar, Peminat Mahu Afifah Nasir Bersihkan Nama

Kontroversi kecurangan Aliff Aziz sekali lagi bersama seorang pelakon wanita yang bergandingan dengannya cukup hangat diperkatakan dan pada masa yang sama netizen mula mengimbas kembali kontroversi terdahulu bersama Afifah Nasir.

Advertisement

Kata peminat, segala kebenaran akhirnya sudah terbongkar dan membuktikan Afifah tidak bersalah sebelum ini. Kontroversi terkini membuktikan apa yang berlaku terdahulu adalah berpunca daripada sikap Aliff sendiri.

Menerusi ruangan komen di Instagram, rata-rata peminat meminta Afifah tampil membersihkan namanya. Bagaimanapun, Afifah memberitahu beliau sudah melupakan perkara itu dan enggan lagi membangkitkan isu lama. Buatnya, Allah SWT adalah perancang terbaik.

Semalam, Bella Astillah mendedahkan Aliff sudah seminggu tidak balik ke rumah dan didakwa berhibur sakan di kelab malam sehingga mabuk dengan seorang pelakon wanita baru, Oktovia Manrose. Berbalas kenyataan menerusi akaun Instagram, Oktovia pada awalnya menafikan setiap dakwaan itu tetapi akhirnya Oktovia tampil memohon maaf pada Bella dan mengakui kesilapannya keluar bersama lelaki berstatus suami orang.

Sumber Berita : Astro Gempak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 Comments

  1. Congestion charge

    March 1, 2019 at 2:38 am

    Kesian dia u guys…baru je peminat bingai usaha nak bersihkan nama dia. Terus kena backfire huhu. Kalau dah gatal kelentit tu gatal je la dik oiiii

  2. Elliza Razak

    February 28, 2019 at 7:29 pm

    KEDUA-DUA AFIFAH DAN OKTOVIA NYARIS-NYARIS MENJADI BETINA JALANG

  3. mona

    February 28, 2019 at 4:50 pm

    netizen makin sakit. pokok x kn bergoyang klu xde angin. tepuk sblh tgn x kn berbunyi. its take two to tango. wowww sume pepatah nie. hahahaha. lu pk sendiri.

  4. Eliesa

    February 28, 2019 at 4:12 pm

    Aku rasa Netizen yang komen itu samada ADIK-ADIK TAK MATANG atau memang secara azalinya BODOH. Afifah dan Octopus itu sama je salah dan Aliff pun. Semua dah besar , waras dan buat suka sama suka .

  5. geram

    February 28, 2019 at 2:48 pm

    skg ramai x faham makna suami dan isteri, once you are married, family is prority, aku rasa AA nie blm puas enjoy kot tu sebab suka pergi karaoke dan club, Bella wpun pun muda, she know the meaning of wife and ibu, so dah x minat outing2 berlepak g karaoke or Club. cuma satu aja nak tanya AA, jk Bella balik keje dan buat perangai mcm dia, lepas keje keluar dgn lelaki lain g karaoke or Club, apa anda akan rasa, jwp dgn jujur yea, happy ker, x kisah ker?????

    • Anonymous

      February 28, 2019 at 3:10 pm

      talak 3 teros

    • kiki

      March 1, 2019 at 1:46 pm

      bella kerja apa? Paid review by being instafemes sebagai isteri aliff, kan :)
      Kalau betul nak settle dan letih, just discuss dengan family, go for divorce babe, takyah meroyan dekat ig nak jumpa octopus la taktau nak upload dekat ig la, for what? Seek revenge? Octopus is a slut yes we know, husband you playboy kelab yes we know, so nak buktikan apa lagi? They both are mean towards you, tapi tak bermaksud you pun harus lower yourself to their level, Bella. Pick yourself and run from Aliff. He’s a toxic.

Loading...
To Top