May 12th, 2017

Semalam, pelakon Fasha Sandha ada memuat naik luahan penuh kontroversi apabila beliau dikatakan dihalau daripada sebuah acara fesyen gara-gara seorang selebriti yang enggan melihat kehadiran Fasha di acara tersebut dan mahu menarik diri daripada bekerjasama dengan pihak produk tekstil  popular yang menganjurkan acara berkenaan jika Fasha ada pada malamtersebut  .

Isu tersebut memang cukup hangat dan mendapat perhatian netizen yang rata-rata mengaitkan nama Nora Danish sebagai artis yang dikatakan tidak senang dengan kehadiran Fasha.

Tidak mahu namanya terus terpalit dengan kontroversi, Nora telah memuat naik status di berkenaan segala tuduhan yang dilemparkan kepada dirinya menerusi akaun Twitter beliau.

Malah, Nora juga menerusi ruangan komen di Instagramnya turut membalas komen netizen dengan menyatakan satu hari kebenaran akan terbukti.

Erm, nampaknya kedua-dua pihak telah tampil dengan kenyataan mereka tersendiri. Kami tidak tahu apa yang sudah berlaku, tetapi harapnya isu ini tidaklah berpanjangan. Bagaimanapun, mereka berdua tetap berada di dalam industri yang sama dan cubalah untuk tidak bermasam muka.


Comments are closed.

Loading...