March 26th, 2019

Umum mengetahui pasangan Fasha Sandha dan Aidil Aziz akan melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi. Pasangan yang sama cantik sama padan ini sempat mengabdikan detik-detik terakhir sebelum bergelar suami isteri menerusi satu sesi photoshoot pra perkahwinan mereka.

View this post on Instagram

Hari yang ditunggu-tunggu dah tak lama, nervous, excited bercampur perasaan saya sekarang ni, saya sangat lah beruntung dapat berkerjasama dengan dua designer terhebat Malaysia ni. Tengok la hasil tangan Rizman Ruzaini ni, cantik kan? #Rewritetherules #aidilfasha #bridesbyrr Credit kepada @HuaweiMobileMY Dan @rizmanruzaini #prewedding #fashasandhaxhuaweitv3

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

Baru-baru ini, Fasha telah memuatnaik sebuah foto busana perkahwinan serba putih hasil sentuhan daripada Rizman Ruzaini. Apa yang menarik dapat lihat daripada 3 jarak berbeza iaitu normal, dekat dan juga secara ‘close up’.

Satu-satunya ‘smartphone’ yang mampu menyerlahkan lagi segala perincian pada busana Fasha tidak lain dan tidak bukan adalah Huawei yang sangat terkenal dengan kehebatan kameranya.

Huawei telah memperkenalkan Mate 20 ini yang mempunyai kelebihan sama seperti Huawei P30. Lebih mengagumkan, takuk pada skrin IPS LCD 6.53 inci ‘smartphone’ ini adalah lebih kecil dan kelihatan seperti titisan air. Huawei gelarkan rekaan ini sebagai Dewdrop.

Kualiti kamera yang padu membuatkan foto busana perkahwinan Fasha nampak lebih anggun dan klasik. Sistem fotografi peranti ini disokong oleh lensa utama 12 mp f/1.8, lensa ultra-wide 16 MP serta 8MP f/2.4 bagi tujuan telephoto. Memang power habislah jenama Huawei ini!

Eksklusifnya foto-foto yang diambil dan dikongsikan oleh Fasha di Instagramnya, hanya menggunakan smartphone Huawei. Mungkinkah beliau menggunakan salah satu ‘smartphone’ daripada Huawei Mate 20? Adakah Fasha bergabung dengan Huawei untuk memeriahkan lagi ‘wedding of the year’ ini?

Tak sabar nak tunggu apa yang akan terjadi antara dua nama popular dan gah ini.  Nampak gayanya tarikh keramat 26 Mac ini akan merungkai segala persoalan para peminat Fasha Sandha dan juga pengguna Huawei. Sama-sama kita tunggu dan lihat.


12 responses to “Keanggunan Fasha Sandha Terserlah Dengan Baju Perkahwinan Sentuhan Klasik Oleh Rizman Ruzaini”

 1. mak aku says:

  Bila close terserlah kehitaman tangan..sapa tuh?

 2. Gepp says:

  Sengkek sgt ke aidil sampai macamni sekali cari penaja. Desperate duit, kesiam

 3. faraj says:

  Bosan dh……Suami Fasha tu menjengkelkan…(Muka Jakun Semelai)..dh citer lain plak…

 4. saodah says:

  Baju nikah macam murah je… tak meletop macam Rizman buatkan untuk Fazura.. hahaha

Loading...