March 26th, 2019

Umum mengetahui pasangan Fasha Sandha dan Aidil Aziz akan melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi. Pasangan yang sama cantik sama padan ini sempat mengabdikan detik-detik terakhir sebelum bergelar suami isteri menerusi satu sesi photoshoot pra perkahwinan mereka.

Baru-baru ini, Fasha telah memuatnaik sebuah foto busana perkahwinan serba putih hasil sentuhan daripada Rizman Ruzaini. Apa yang menarik dapat lihat daripada 3 jarak berbeza iaitu normal, dekat dan juga secara ‘close up’.

Satu-satunya ‘smartphone’ yang mampu menyerlahkan lagi segala perincian pada busana Fasha tidak lain dan tidak bukan adalah Huawei yang sangat terkenal dengan kehebatan kameranya.

Huawei telah memperkenalkan Mate 20 ini yang mempunyai kelebihan sama seperti Huawei P30. Lebih mengagumkan, takuk pada skrin IPS LCD 6.53 inci ‘smartphone’ ini adalah lebih kecil dan kelihatan seperti titisan air. Huawei gelarkan rekaan ini sebagai Dewdrop.

Kualiti kamera yang padu membuatkan foto busana perkahwinan Fasha nampak lebih anggun dan klasik. Sistem fotografi peranti ini disokong oleh lensa utama 12 mp f/1.8, lensa ultra-wide 16 MP serta 8MP f/2.4 bagi tujuan telephoto. Memang power habislah jenama Huawei ini!

Eksklusifnya foto-foto yang diambil dan dikongsikan oleh Fasha di Instagramnya, hanya menggunakan smartphone Huawei. Mungkinkah beliau menggunakan salah satu ‘smartphone’ daripada Huawei Mate 20? Adakah Fasha bergabung dengan Huawei untuk memeriahkan lagi ‘wedding of the year’ ini?

Tak sabar nak tunggu apa yang akan terjadi antara dua nama popular dan gah ini.  Nampak gayanya tarikh keramat 26 Mac ini akan merungkai segala persoalan para peminat Fasha Sandha dan juga pengguna Huawei. Sama-sama kita tunggu dan lihat.


12 responses to “Keanggunan Fasha Sandha Terserlah Dengan Baju Perkahwinan Sentuhan Klasik Oleh Rizman Ruzaini”

  1. Anonymous says:

    Bosaaaannnnn!!!!!

  2. faraj says:

    hok tino ok…hsk jante….hualohhhhh Pecah…

  3. Anonymous says:

    Tunggu lah kalau cerai , cari lelaki baru , baru masuk socmed lagi sekarang bosan lebih bosan dari izreen betdarah lobang takut jaga anak tiri dan aliff dgn perempuan2 nya

  4. Anonymous says:

    Bosan.. fefeeling Like A Virgin. Tua dah la wey! Berlobang dah!

  5. hh says:

    ko pye berita nak kawin heboh kalah anak dara nak kawin.. sedang janda je.. aduhaii..

    • Anonymous says:

      ase mcm d taja oleh smartphone huawei ne.. tu yg sgala mak nenek nak d war2kan.. btw takde apa yg special dah pun.. sebelum wedding pun da mcm org bernikah.. lepas wedding.. sma je la kotnya.. paling tak org tgk gahnya wedding dia je la.. baju bape ribu.. venue tip top ke tak.. lepas tu hambar la balik.. smoga bahagia fasha n bakal suami..

    • Anonymous says:

      masa dgn jejai dulu dia tak merasa..so semua ni kira 1st time sbb hepi tanpa rasa sakit dgn mertua dulu

Loading...