“Keadaan Agak Tegang, Namun Tak Jejaskan Kebahagiaan Kami..” – Neelofa

Hiburan

“Keadaan Agak Tegang, Namun Tak Jejaskan Kebahagiaan Kami..” – Neelofa

Meskipun hangat dihimpit kontroversi dengan pelbagai isu seperti pelanggaran SOP ketika majlis perkahwinan sehinggalah ke kes selipar mesra muslim, personaliti terkenal Neelofa berkata perkara tersebut tidak menganggu hubungannya dengan suami, PU Riz atau nama sebenarnya, Muhammad Haris Mohd Ismail.

View this post on Instagram

A post shared by Neelofa (@neelofa)

Advertisement

Neelofa yang ditemui ketikas sidang media majlis pelancaran program Infaq Kasih Neelofa itu berkata, Haris dan dirinya banyak berbincang mengenai jalan penyelesaian yang perlu diambil jika dilanda masalah.

“Alhamdullilah, baru saja beberapa minggu berkahwin walaupun keadaan boleh dikatakan tegang, namun ia tidak memberi kesan kepada kebahagiaan kami..” ujar Neelofa.

View this post on Instagram

A post shared by Neelofa (@neelofa)

Dia yang turut mempunyai pasukannya tersendiri akan duduk berbincang mengenai apa yang patut dan tidak patut dilakukan ketika berdepan sesuatu kesukaran dalam perniagaan yang dijalankan.

Advertisement

Sempat ditanyakan mengenai kontroversi dia dan Haris melanggar SOP pada majlis perkahwinan dan merentas negeri ke Langkawi baru-baru ini, Neelofa memilih untuk tidak memberikan sebarang komen mengenai hal tersebut.

View this post on Instagram

A post shared by Neelofa (@neelofa)

“Saya tak nak komen banyak. Suami pesan, janganlah panjang-panjangkan..Dia pun tak ada dengan saya sebab bapa saudaranya meninggal dunia semalam (Kelmarin)”

Terdahulu, program Infaq Kasih Neelofa yang diperkenalkan usahawan wanita tersebut difahamkan datang dengan pelbagai variasi supaya orang ramai dapat memberi sumbangan dan derma mengikut kategori bantuan yang diingini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

7 Comments

  1. someonesomewhere

    April 13, 2021 at 10:35 am

    Neelofa ni kalau tak buat statement arrogant memang tak boleh eh ._. Kebahagiaan dia je la lebih penting despite all yang dia dah buat and sadly impacted whole Malaysia’s kebahagiaan? She’s lucky to have nikmat family dekat2, but orang lain dia tak fikir ye? Selfishnya seorang Neelofa ni. Baru nak suka dia lepas berpurdah and see how she slow down and humbled herself, but then…sayangnya still cant cover her true self. Mintak maaf macam mana pun still susah nak nampak how solehah she potray herself…

  2. Anonymous

    April 12, 2021 at 4:25 pm

    Hauk ….dia aje ckp …suami tunduk ke ..

Loading...