Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kaya Tidak Menjamin Adab Dan Kebijaksanaan – Fazley Yaakob Tegur Tindakan Melampau Aliff Syukri Di GV5

Kerana mulut badan binasa, itulah pepatah yang sesuai menggambarkan situasi jutawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri yang kini dikecam teruk oleh netizen kerana ‘marketing’ terlampaunya yang melabelkan seorang wanita hodoh selain dianggap bersikap rasis mempersendakan warna kulit penyanyi berbangsa India, Santesh Kumar.

Advertisement

Isu ini juga turut mendapat perhatian Datuk Fazley Yaakob yang meluahkan rasa terkilan dan kecewa dengan sikap Aliff. Pada beliau, masih ada banyak lagi cara untuk mempromosikan sesuatu produk tanpa perlu menghina rupa paras seseorang.

Pendapat Fazley, memiliki kekayaan yang luar biasa tidak menjamin seseorang itu mempunyai adab mahupun pemikiran yang bijak.

Apa yang berlaku cukup memalukan dan Fazley turut berharap agar Aliff tampil memohon maaf atas perbuatannya itu.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 Comments

  1. Anonymous

    November 7, 2018 at 8:28 am

    Fazley apa beza dgn kau? Dulu konon ambik phd rupanya ambik title aje. Pandai sangat ke tu. Yes, kaya tak menjamin adab dan kebijaksanaan tapi kau pun x bijaksana. Dah la dpt mak mertua mcm kak mah. Kesian.

    • macik bambangan

      November 7, 2018 at 4:29 pm

      fazley ni pon masa isu mak mentua dia commnt bukan main.. pg lah nasihat bini tu… walau mcm mna jahat nya pon mak ko.. mak tu lah yg melahirkan kita… jahat apa pun mak, simpan lah biar Allah je yg tahu.. if nk bg statement pon, boleh ke pengadilan jika perlu… x yah nak post dkt soc med sampai semua org menambah perasa lgi.. x de beza pon ko fazley oiii

  2. Ms comel

    November 7, 2018 at 8:25 am

    Fazley apa beza dgn kau? Dulu konon ambik phd rupanya ambik title aje. Pandai sangat ke tu. Yes, kaya tak menjamin adab dan kebijaksanaan tapi kau pun x bijaksana. Dah la dpt mak mertua mcm kak mah. Kesian.

  3. Anonymous

    November 6, 2018 at 5:43 pm

    Gile batak fan pajura ni…aku rs bkn pajura sorg je penah sound body shaming ni…ade jgk artis2 lain penah tegur psl body shaming tp y kesiannya artis y tegur tu kne hentam blek dgn netizen…..maklum laa artis2 tu bkn pajura…y netizen pn ape kurgnye…ade jgk jns y maki dan body shaming kan artis…kot yee pn nk up kan pajura tu agak2 laa kak oiii…nyampah pulak aku bc komen ko ni…dr nk like terus x jd…hahhahaah…

  4. Yiying

    November 6, 2018 at 5:11 pm

    Dulu minat jugaklah mamat ni masa master chef. Skrg tgk dia pn rasa semacam.. Tak taulah kenapa. Mcm menyampah je..

  5. auntydatin

    November 6, 2018 at 12:54 pm

    aku rasa nak nagis tgk pompuan tu..x sanggup nk tgk video tu 2 kali..

    mmg hanat la perangai low class

Loading...
To Top