“Kau Yang Tak Reti Jaga Anak!” – Michael Ang Bengang Warga Emas Dituduh Culik Remaja OKU

Hiburan

“Kau Yang Tak Reti Jaga Anak!” – Michael Ang Bengang Warga Emas Dituduh Culik Remaja OKU

Sering meluahkan pandangan di akaun Instagram, pengarah dan penerbit Michael Ang sekali lagi tidak mendiamkan diri mengenai isu yang sedang hangat diperkatakan iaitu kisah seorang warga emas 80 tahun menjadi sasaran kemarahan apabila disalah sangka melarikan remaja perempuan orang kelainan upaya (OKU) berusia 16 tahun di Saujana Rawang, Sabtu lalu.

Michael Ang
6 bulan lalu

"Berpusu-Pusu Rentas Negeri, Korang Nak Apa Sebenarnya?" Michael Ang Hairan Ada Rakyat Degil Patuh SOP

Advertisement

Menurut Michael Ang, 45, wanita berkenaan sepatutnya harus memikir dengan lebih rasional, lagi-lagi situasi ini melibatkan warga emas.

80 years old kot, tahu lah kau tengah nervous anak hilang tapi takkan tak ada otak atau kesabaran untuk tanya sebelum serang.

Kau yang tak reti jaga anak sampai anak merayau pun kau tak sedar lepas tu nak hentam orang! Tak baik tak baik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Ang (@michaelang38)

Dalam pada masa yang sama, Michael juga turut menasihati orang ramai agar tidak hilang pertimbangan jika berlakunya perkara seperti ini kerana jika silap langkah, ia akan memberi kesan kepada orang lain.

Advertisement
michael angSumber : Instagram Michael Ang  

 

Meninjau di ruangan komen hantaran tersebut, hampir kesemua netizen turut bersetuju dengan kata-kata yang diluahkan oleh pengarah itu dan berharap agar kes tersebut dapat dijadikan sebagai pengajaran buat orang ramai.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    June 30, 2021 at 1:48 pm

    Betul3……. Yeahhhhhh!!!!

  2. cLn

    June 30, 2021 at 10:51 am

    Kena tau hujung pangkal cerita ni dulu..klu btol pakcik tu tak salah, dia mmg patut dibela…tp klu nk trus backup tanpa usul periksa, bahaya jgk..jgn sangka umur 80thn x boleh buat ape2..jd yg penting klu ikhlas nk tolong pakcik tu, siasat btol2 biar tau hujung pangkal…jgn menyalak kt media sosial je..nnt jd kes abg burger nnt..huhu..

    • Nor

      June 30, 2021 at 11:48 am

      tak mau komen mengenai pakcik warga emas tu bersalah ke tidak…cuma nak beritau, jgn ingat lelaki warga emas takde nafsu ye..kalau tak, takkan byk kes rogol/cabul cucu dan sebagainya

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...