Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Kau Janji Dekat Aku Tapi?’ – Nonny Nadirah Buat Hal Lagi, Mila Jirin Dah Tak Nak Tegur

Belum reda dengan isu berpakaian seksi baru-baru ini, Nonny Nadirah sekali lagi menimbulkan kontroversi apabila memuat naik foto berendam di dalam besen air tanpa baju. Foto yang diambil daripada belakang itu menunjukkan Nonny memakai kaca mata hitam dengan kapsyen ‘soap’.

BACA: ‘Semalam Aku Gigil Lihat IG Mu’ – Nukilan Mila Jirin Buat Nonny Nadirah, Imbau Kenangan Tunai Umrah

Advertisement

Memberi respon kepada perkara tersebut, rakan baiknya, Mila Jirin meluahkan rasa kecewa dengan apa yang telah dibuat. Menurut Mila, dia sudah tidak mahu menegur, hanya mampu berdoa semoga Allah SWT jentik hati rakannya itu kembali ke landasan yang betul.

Kata Mila lagi, sebelum ini dia telah menerima pelbagai kecaman gara-gara menegur secara terbuka di Instagram. Disebabkan itu juga, dia terpaksa menutup ruangan komen kerana tertekan.

Aku tak BODOH nak tegur tanpa betul betul lakukan apa yang perlu di lakukan sebagai sahabat! Takkan lah bodoh aku tak whatsapp…tak call…tak direct bercakap…Kau JANJI kat aku tapi???

Menafikan tuduhan mahu meraih publisiti, juara Akademi Fantasia 5 ini mempunyai sebab tersendiri mengapa menasihati rakan secara umum.

Advertisement

Sebelum aku cakap secara PUBLIC. Ada SEBAB aku LOUD!! Aku tak perlukan PUBLISITI pun seperti mana orang dok kutuk aku.. Aku telan orang maki hamun aku…Aku telan orang kutuk aku asalkan AKU DAPAT BAGITAU PADA 1 DUNIA NI YANG KAU TU ANAK YANG BAIK! SAHABAT YANG BAIK!

Harini aku antara yang SANGAT FRUST! Rasa macam selama ni aku bercakap dengan seorang PELAKON!

Mungkin selama ini aku sahaja yang anggap kau SAHABAT… Tahniah sahabat!

Aku dah tak mampu buat apa apa…mungkin 1 JUTA FOLLOWERS yang kau impikan. AKU CUMA ADA DOA ….AKU DOA MOGA ALLAH JENTIK HATI KAU…AKU DOA ALLAH KETUK KEPALA KAU. Sebab hanya Allah mampu ubah apa yang ada dalam kepala otak kau.

Aku post kat sini, sebab aku tau ko akan baca disini….

Berasa sangat kecewa, Mila Jirin menganggap mungkin selama ini dia sahaja yang menganggap Nonny sahabat baik namun tidak bagi Nonny. Walau bagaimanapun, dia memohon Allah SWT membuka hati rakannya untuk berubah.

 

SUMBER : Mila Jirin
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 Comments

  1. Anonymous

    April 2, 2021 at 1:18 pm

    Mila can keep quiet. That’s not how you tegur ppl.

  2. so sad was that day

    April 2, 2021 at 12:37 pm

    knp kau ttbe nk putuskan silaturahim? aku pnah ade lbh kurang situasi mcm ni. xtau ape slah ttbe kwn trus buang no tel. xjwb call. xbals ape2 wsap n msg. so aku pun jdi sedar diri org tak nk kwn n xtau ape sbb. in the end dia plk kene pulau dgn org2 sekeliling dia. n dia sndri tegur aku ni sikit demi sedikit.. n aku as a frend buat baik jela tp tetap ingat dia penah buang aku sebagai kwn.

  3. tecit

    April 2, 2021 at 9:05 am

    legends says. seorang pembunuh telah membunuh bertahun2. tibe2 satu hari die rase sedih dan ingin bertaubat. dalam perjalanan nak bertaubat tu die xsempat dan meninggal tp Allah still terima taubat die n die masuk syurga. seorang ahli abid (kuat ibadah) telah beribadah bertahun2 lamenya. tibe2 satu hari terdetik dalam hatinya aku dah bertahun2 buat amal ibadat. dah cukup utk masuk syurga kot. aku nak buat jahat la. dalam perjalanannya die xsempat buat jahat dan meninggal. still all those years not count. die dimasukkan ke neraka atas sebab niat die yg terakhir sebelum meninggal. so doala kte semua dpt pengakhiran yg baik2. tp diingatkan sekali lagi mati tu bile2 je..

  4. tecit

    April 2, 2021 at 8:50 am

    a true friend accept her friend in whatever she is wearing or whoever she wanna be. iman die semua terletak dlm rahsia allah, siapa plak kau nk kutuk die mcm tu putus shbat xnk tegur dah. kau dah tnye ke blom knp die jd gitu. ko dah selami blom hati die. aku agak nonny ni frust sbb byk kli dah gagal dlm percintaan.

  5. Anonymous

    April 1, 2021 at 4:45 pm

    Never give up advising people ke Jalan Allah.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama