December 1st, 2010

diana danielle unicef

Kalau anda selalu baca Harian Metro, pastinya setiap hari anda akan terbaca kes-kes penderaan kanak-kanak yang sangat melampau. Kadang-kadang sedih jugak hati ini bila dapat tahu ada kanak-kanak comel yang diseterika, dicucuh dengan puntung rokok dan macam-macam lagilah. Tak sangka ada manusia berhati binatang yang sanggup berbuat sedemikian. Kejam sungguh mereka ini.

Dan kami sangat teruja apabila mendapat tahu UNICEF dan ramai artis tempatan sedang menjalankan kempen “Say No To Child Abuse”. Ini satu langkah yang sangat baik dan patut disebarkan. Salah seorang artis yang terlibat dalam kempen ini ialah si comel Diana Danielle. Walaupun belum ada anak lagi, DD sangat supportive untuk membanteras penderaan kanak-kanak.

Kalau kita dera kanak-kanak sekarang, pastinya mental diorang akan terganggu. Merekalah bakal pemimpin masa depan. Kalau kecik-kecik lagi mental dah rosak, macam mana pulak bila dewasa nanti. Marilah bersama-sama kita menyokong kempen UNICEF ini. Kalau nak tahu dengan lebih lanjut, sila ke website UNICEF.

Lagi gambar Diana Danielle di kempen “Say No To Child Abuse” dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

diana danielle unicef

diana danielle unicef

diana danielle unicef

diana danielle unicef


Comments are closed.

Loading...