Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Katakan Tidak Pada Penderaan Kanak-Kanak Bersama UNICEF Dan Diana Danielle

diana danielle unicef

Kalau anda selalu baca Harian Metro, pastinya setiap hari anda akan terbaca kes-kes penderaan kanak-kanak yang sangat melampau. Kadang-kadang sedih jugak hati ini bila dapat tahu ada kanak-kanak comel yang diseterika, dicucuh dengan puntung rokok dan macam-macam lagilah. Tak sangka ada manusia berhati binatang yang sanggup berbuat sedemikian. Kejam sungguh mereka ini.

Advertisement

Dan kami sangat teruja apabila mendapat tahu UNICEF dan ramai artis tempatan sedang menjalankan kempen “Say No To Child Abuse”. Ini satu langkah yang sangat baik dan patut disebarkan. Salah seorang artis yang terlibat dalam kempen ini ialah si comel Diana Danielle. Walaupun belum ada anak lagi, DD sangat supportive untuk membanteras penderaan kanak-kanak.

Kalau kita dera kanak-kanak sekarang, pastinya mental diorang akan terganggu. Merekalah bakal pemimpin masa depan. Kalau kecik-kecik lagi mental dah rosak, macam mana pulak bila dewasa nanti. Marilah bersama-sama kita menyokong kempen UNICEF ini. Kalau nak tahu dengan lebih lanjut, sila ke website UNICEF.

Lagi gambar Diana Danielle di kempen “Say No To Child Abuse” dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

diana danielle unicef

Advertisement

diana danielle unicef

diana danielle unicef

diana danielle unicef

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top