Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kata Nak Cerai, Ni Mengandung Pula – Kongsi Video Kehamilan, Hana Azraa Dikecam Netizen

hana azraa dikecam

Hanya sekadar ingin berkongsi berita gembira tentang kehamilannya di Instagram, isteri kepada Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan iaitu Hana Azraa dikecam teruk oleh netizen.

hana azraa dikecam

Advertisement

Tindakan Hana memuat naik rakaman video ultrasound mengundang rasa kurang senang netizen yang turut mempersoalkan status rumah tangga mereka. Sebelum ini, wanita itu pernah mengeluarkan kenyataan sudah tidak tinggal sebumbung dengan PU Abu dan dalam proses untuk becerai.

hana azraa

Ada juga yang mempertikaikan mengenai niatnya berkongsi rakaman tersebut di Instagram. Menuduh Hana seakan sengaja ingin menyakiti hati bekas isteri PU Abu.

“Bukan dah cerai ke?”

hana azraa kongsi video hamilpu abu

“Nanti dah sarat, Abu tinggalkan kau pula”

hana azraa hamilhana azraa dikecam

Tidak perlu menunjuk

hana azraa pu abuhana azraa pu abuTerdahulu PU Abu menceraikan isterinya yang sarat hamil anak pertama mereka kerana memilih untuk bernikah dengan Hana yang berstatus janda anak satu. Pasangan ini bernikah pada 8 Mei lalu di Malaysia dan bukannya di Thailand seperti yang didakwa.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 Comments

  1. EnazFInaz

    October 3, 2019 at 4:27 pm

    Yang dia post tu dekat IG.. yg korang gi follow tu dah knapa? pastu bising plak dia upload gamba..korg yang sibuk korek hal dia..mmg sengaja follow sbb nk cri point utk mengata ke? hahaha… netizen oh netizen..IG dia sukati dia la.. yg korang semak follow IG dia da kenapa.

    BTW, aku pun xsokong apa dia buat kat 1st wife, tpi xde pulak aku nak follow IG dia semata2 nak selak kain dia yang koyak n sebarkan ^_^ sedih betul hidup haters.. dok tepi pokok semata-mata nak sekodeng hal rumahtangga orang.. LOLZ

  2. Anonymous

    October 3, 2019 at 3:29 pm

    buat anak dgn meruntuhkan rumahtangga org lain elok laaa berita pregnant di sorok2… diam2… smpi anak tuh lahir lakibini ni kene maki… soh besar anak tu mesti recall back berita thn2 skrg nk baca perangai makbapak penunggang agama nih…

  3. nana

    October 3, 2019 at 12:51 pm

    wow, benih hasil runtuhkan rumah tangga org. bangga nyer. abu nk bela anak dgn bekas isteri pun harapkan duit hanat ni, aku tak sure la mcm mn abu nk tanggung anak dgn hanat. time bini first tak ada plk nk share sbb tgh mabuk berzina kt hotel dgn janda murahan so tak ada masa nk ambil tau, nk post video anak pertama. kenapa status janda murahan? sebab hanat jenis bayar dan sponsor jantan untuk puaskan nafsu. yang dok backup hanat ni mmg buta hati la, series ckp. hanat dgn abu ni dua2 penunggang agama, pakai purdah sbb nk nmpk baik. apa2 pun aku doakan semoga anak abu tak bodoh macam dia biar la tak sado asal tak bodo.

  4. Brunes

    October 3, 2019 at 12:14 pm

    2 manusia ni sama2 penunggang agama, attention seeker.. sekufu dengan anjoulina, suhaimi saad, alif ajis, bella astilah, fathia latif dan iqram dinzly. sampah masyarakat.. k done komen. sekarang dah takda button like dislike.. kalau setuju type “ya betul” kalau tak setuju then correct me

  5. Cik Sonographer

    October 3, 2019 at 12:14 pm

    Dari video tu, terang terang its a boy, 100% confirm. Trust me, this is what I do for work ?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top