Written by Bella | October 3rd, 2019

Hanya sekadar ingin berkongsi berita gembira tentang kehamilannya di Instagram, isteri kepada Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan iaitu Hana Azraa dikecam teruk oleh netizen.

hana azraa dikecam

Tindakan Hana memuat naik rakaman video ultrasound mengundang rasa kurang senang netizen yang turut mempersoalkan status rumah tangga mereka. Sebelum ini, wanita itu pernah mengeluarkan kenyataan sudah tidak tinggal sebumbung dengan PU Abu dan dalam proses untuk becerai.

hana azraa

Ada juga yang mempertikaikan mengenai niatnya berkongsi rakaman tersebut di Instagram. Menuduh Hana seakan sengaja ingin menyakiti hati bekas isteri PU Abu.

“Bukan dah cerai ke?”

hana azraa kongsi video hamilpu abu

“Nanti dah sarat, Abu tinggalkan kau pula”

hana azraa hamilhana azraa dikecam

Tidak perlu menunjuk

hana azraa pu abuhana azraa pu abuTerdahulu PU Abu menceraikan isterinya yang sarat hamil anak pertama mereka kerana memilih untuk bernikah dengan Hana yang berstatus janda anak satu. Pasangan ini bernikah pada 8 Mei lalu di Malaysia dan bukannya di Thailand seperti yang didakwa.

Sumber Berita : mStar Online

11 responses to Kata Nak Cerai, Ni Mengandung Pula – Kongsi Video Kehamilan, Hana Azraa Dikecam Netizen

  1. Cik Sonographer says:

    Dari video tu, terang terang its a boy, 100% confirm. Trust me, this is what I do for work ?

  2. Brunes says:

    2 manusia ni sama2 penunggang agama, attention seeker.. sekufu dengan anjoulina, suhaimi saad, alif ajis, bella astilah, fathia latif dan iqram dinzly. sampah masyarakat.. k done komen. sekarang dah takda button like dislike.. kalau setuju type “ya betul” kalau tak setuju then correct me

  3. nana says:

    wow, benih hasil runtuhkan rumah tangga org. bangga nyer. abu nk bela anak dgn bekas isteri pun harapkan duit hanat ni, aku tak sure la mcm mn abu nk tanggung anak dgn hanat. time bini first tak ada plk nk share sbb tgh mabuk berzina kt hotel dgn janda murahan so tak ada masa nk ambil tau, nk post video anak pertama. kenapa status janda murahan? sebab hanat jenis bayar dan sponsor jantan untuk puaskan nafsu. yang dok backup hanat ni mmg buta hati la, series ckp. hanat dgn abu ni dua2 penunggang agama, pakai purdah sbb nk nmpk baik. apa2 pun aku doakan semoga anak abu tak bodoh macam dia biar la tak sado asal tak bodo.

  4. Anonymous says:

    buat anak dgn meruntuhkan rumahtangga org lain elok laaa berita pregnant di sorok2… diam2… smpi anak tuh lahir lakibini ni kene maki… soh besar anak tu mesti recall back berita thn2 skrg nk baca perangai makbapak penunggang agama nih…

  5. EnazFInaz says:

    Yang dia post tu dekat IG.. yg korang gi follow tu dah knapa? pastu bising plak dia upload gamba..korg yang sibuk korek hal dia..mmg sengaja follow sbb nk cri point utk mengata ke? hahaha… netizen oh netizen..IG dia sukati dia la.. yg korang semak follow IG dia da kenapa.

    BTW, aku pun xsokong apa dia buat kat 1st wife, tpi xde pulak aku nak follow IG dia semata2 nak selak kain dia yang koyak n sebarkan ^_^ sedih betul hidup haters.. dok tepi pokok semata-mata nak sekodeng hal rumahtangga orang.. LOLZ

  6. cikgu english says:

    sampah masyarakat

  7. Elliza Razak says:

    BETINA MUSLIMAH JALANG INI LAGI

  8. Elliza Razak says:

    SETUJU. IZREEN AZMINDA PUN SAMA JUGA

  9. Binik says:

    Perempuan ni hati kering betul..yg jenis mencantas laki org, takdir n ketentuan itu jelah alasan mereka, org ckp perempuan gatal nnti marah pulak. Entahlh Aku mmg tak suka perempuan jadi bini no 2 atau yg rampas laki org.
    Itu jer.

  10. Anonymous says:

    aritu beriya si hana nih ckp dh tak tinggal sebumbung.. dh agak dh aritu jeles sbb si ain baru beranak.. jeles tgk abu excited dpt anak..

    hana & perangai jalang berpisah tiada… baru berapa hari jer abu spend time dgn anak.. pepet dah kehausan teruk meroyan…

  11. Anonymous says:

    Typical lelaki melayu… jaja sperma sana sini. Keja malas

Tinggalkan Komen Anda Di Sini