September 15th, 2009

Haa kami mendapat info daripada reader kami, yang Erra Fazira pegi shopping baju raya kat Butik Hajaba. Ala, butik Hajaba ni memula dulu glemer sebab tudung Hajaba, tapi skang ni dah ada macam-macam, baju kurung lah, jubah moden, dan macam-macam lagilah.

Dengarnya Erra Fazira pegi beli pelbagai jubah fesyen moden kat Hajaba. Ha, lepas ni kalau korang tgk Erra pakai jubah yang lawa-lawa tu, mungkin dari Hajaba lah tu. Kepada tauke Hajaba, kalau nak buat iklan kat Beautiful Nara, amat dialu-alukan…Kak Nara boleh tolong gayakan.Glemer tuh, kompem lepas ni ramai yang cari baju-baju dari Hajaba.

Artis lain shopping kat mana ek? Datuk Siti mungkin tempah baju designer kot, mana boleh main beli baju ready made, nanti sama pulak baju raya ngan orang lain.

Korang pulak, dah beli baju raya ke?


Comments are closed.

Loading...