Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(KANTOI)Shah Rukh Khan Mengaku Tak Puasa

shah rukh khan

# Sila baca artikel ini dengan gaya percakapan Dato’ Samy Vellu

Advertisement

Aiyoyo. Apa mau jadi dengan ini Dato’ Shah Rukh Khan? Memalukan sungguh. Kalau tarak puasa janganla bagitau itu satu dunia. Senyap-senyap sudahlah. Keep it to yourself la. Don’t go tell other people. Tarak reti itu erti kemaluan ka?

We know you have to kerja kuat-kuat. Shooting pun banyak. Sana shooting, sini shooting. Sangat penat jugakla kan? Itu agama Islam bagi kebenaran jugak kalau you kerja berat untuk bukak puasa. Lagi-lagi you kena makan itu ubat jugak untuk you punya sakit belakang. Tarak apa la tak puasa. Tuhan tak marah.

Tapi kami sangat malu dengar bila you cakap ini macam:-

“Saya sekurang-kurangnya mahu puasa 3 hingga 4 hari di bulan Ramadhan”.

Advertisement

Aiyooyo. We thought you tak MAHU puasa 3 hingga 4 hari. Rupa-rupanya you NAK puasa 3, 4 hari ajer. So shame lah. Sangat memalukan. Next time don’t go out and tell the news about your puasa la. You make the Islam people seems so bad la.

Selamat berpuasa kepada Dato’ Shah Rukh Khan daripada BeautifulNara.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top