Written by Bella | July 29th, 2019

Semalam, pelakon Ammar Alfian memuat naik foto bermesraan dengan isterinya, Nelissa Nezam di akaun Instagramnya dengan kapsyen menyatakan dia bukan seorang sumi yang baik tetapi sedang cuba untuk memperbaiki diri menjadi seorang suami sempurna.

Ramai yang sangka kemelut rumah tangga pasangan ini sudah berakhir dan mereka kembali berdamai.

Namun, ia disangkal oleh Nelissa yang meluahkan rasa marah dengan tindakan suaminya itu. Wanita itu menganggap Ammar langsung tidak menghormati dirinya serta anak yang sedang dikandung. Apa yang dilakukan semata-mata ingin meraih perhatian.

Nelissa turut mendedahkan Ammar sekali lagi ‘kantoi’ mesej dengan perempuan lain dan tidak mungkin dia akan kembali kepada suaminya.

Pada masa yang sama, Nelissa menjelaskan gambar tersebut diambil hanya sekadar kenangan untuk anaknya.

Terdahulu, Nelissa mendedahkan lelaki itu curang kepadanya ketika dia sedang sarat hamil enam bulan. Mereka sudah tidak tinggal sebumbung sejak Mei lalu.

35 responses to Kantoi Mesej Perempuan Lain Lagi, Saya Tak Akan Kembali Kepada “Sampah” Ini – Isteri Ammar Alfian

  1. kak engineer says:

    bini hot nak mampus pun curang.
    bodoh.

    35

    0
    • Mat Sahdo says:

      Hot saje tak cukup. Kadang2 perangai bini cam haram jadah. Pot pet pot pet… selfie cekap lah. Kupas bawang pun pegang pisau pun x reti… Pompuan2 kt Msia ni byk sesuai jdi pengkid je..

      4

      56
      • Anonymous says:

        hek eleh….konon nak bini serba serbi pandai..abis ko jantan…pandai serba serbi ke. Dah lah btg Melayu cam punai…sesedap rasa kutuk pompuan. Maen pun x sampai 5 minit..berangan nak suruh bini sempurna…poyo ah jantan2 Malaysian ni.

        44

        1
      • kill my curiosity says:

        kalau bini die xreti pegang pisau potong bawang n so on, why yg laki terhegeh2 nak upload gambar bini dia after he get caught?

        15

        0
    • Anonymous says:

      pompuan bangang je ingat body hot, pandai makeup jantan nk melekat. you are wrong. men want good sex!

      0

      32
    • rita rurudaini says:

      ksian nelisa ni.
      tpi naseb baik dia blah skrang, drpd jadi mcm bella & alif tu, bertangguh2 punye la lama mkn hati.
      bad boy susah nak brubah woi, lagi2 kalau dah penah 3some segala, kalau boleh avoid la dari awal, cari je org lain.
      ammar ni cth jantan melayu tak gune, dah la rosakkan byk anak dara org, bini sndri pon dibuatnye camni. nelisa ni patut cari foreigner je, muka2 camni confirm rmai mat saleh nak. tgk ramona zamzam & lana nodin, alhamdulillah kawin foreigner tapi laki diorang2 baik sgt2, rajin layan anak segala, lagi best. dah la baru2 ni retis2 melayu semua habis bercerai berai …. :(

      26

      0
    • oksana meroyan says:

      KAKI PEREMPUAN KAKI BETINA, KAKI JUDI AND KAKI PUKUL, SAMPAI MAMPOS TAK KAN BERUBAH, DGN PEREMPUAN BLH LA, MASUK DALAM POLIS GERTAK TEBERAK DLM SELUAR..

      1

      0
  2. Aida Musa says:

    Once a cheater always a cheater. Too bad u didn’t realize sooner. But anyway it’s never too late. Angkat kaki sajalah otherwise kau akan drama macam ni sampai abang jamil mampos!

    27

    0
  3. Anonymous says:

    Pompuan Melayu skrg byk malas. Atas katil lagi la.

    2

    19
    • meymey says:

      itu lah masalah dengan lelaki melayu, berpikir guna batang tak guna otak. Not even that big pun lols.

      63

      0
      • Cik noni says:

        Kawin ni bukan tuk seks semata mata cik abg oii..kawin ni adalah satu perkongsian hidup antara laki n wanita hanya kerana allah taala..betulkan niat kawin dlu..kalau hanya sekdar ‘atas katil’ dh terang2 salah pemikiran mcm ni..bila isteri menolak bersama..tgk keadaan jgk samada isteri penat urus rumahtangga..urus anak..urus urusan pekerjaan di opis atau apa2 je..jdi sbg suami kne tlg bini uruskan rumah atau anak2..ringankan beban bini kite..layan bini mcm permaisuri..sy percaya..bini akan layan abg mcm raja jgak..mcm ni lah pemikiran ‘men are trash’..tahu nk sedap aje..

        61

        1
        • makcikkelipkelip says:

          betul tu… suami akak bagus, kami sama-sama kerja cari duit. tapi dia pun mmg rajin tlg buat kerja rumah. takyah suruh pun dia buat. dia tau akak pening kalau rumah semak. dia bukan jenis sepahkan rumah, pastu rajin cuci pinggan mangkuk sbb akak dah masak & sediakan makanan. bila dpt suami mcm ni, mmg kurang la penatnya. sama-sama tanggung kos kehidupan & sama-sama buat kerja rumah. sejukkkk hati aku. nak amik maid kami x mampu, so kena la hadap sama-sama kan.

          36

          0
        • Anonymous says:

          dh berbuih ckp sebelum2 ni kenyataan mcm ini, tetapi lelaki melayu kuar tinga kiri, kuar tinga kanan..mana mereka herankan..bila wanita kawen sini dgn org luar, bkn main kutuk kaw2 suami kerja dirtylah, gji sikitlah, padahal kita sebagai bini yg mnghadap laki foreigner tu bahagia je, tggugjwb tip top lagi, sampai maybank2u pun bini tahu gji laki masuk dn kuar.
          Suami sini semua secret.

          16

          0
        • Qasha says:

          Kita xtau cerita sebenar..kekadng fitnah lebih sb dlm keadaan marah mulut mcm2 boleh kata.. Tambhan lg yg die gaduh tu adelah seorng wanita.. Haha
          Perempuan gaduh mulut xboleh control ckp bukan bukan.. Bila kena pukul tau report polis.. Xberani nk kata apa..wartawan xleh percaya!!

          4

          3
        • Ahmad says:

          Sy setuju…lelaki skrg tak pandai bg nafkah

          9

          0
    • ikan says:

      lelaki melayu pun sama pemalas. u want head u give head first. nak macam porn sangat. padahal batang pun kecik pendek. pui

      3

      0
    • Anonymous says:

      mana x malas klu suami pun selekeh atas katil..dgn bulu x bertrim, mulut bau rokok..bulu ketiak pun panjang, boroi tu belum lg gigi berterabur + nafas busuk…lps tu komplen pulak bini x pandai ats katil…tgk laki pun x selera drpd on terus off…cuma org perempuan ni jarang nk aibkan laki selekeh nak mampus kat socmed..x mcm org laki, skit2 kasi alasan basi bini x pndai layan,bini gemok, bini bau busuk..ko pun 2×5 bau busuk…tu belum campur lg pelir hitam+berkerak..bontot berkerak…hahahaha…aku tgk laki2 melayu y lepak kat mamak pun rmai y selekeh..terpikir jgk camne laa bini2 depa ni selera layan diorg…hahahahah….

      2

      0
  4. faraj says:

    Btol lah setakat pakai MYVI jer mampu, memang sampah lah..!!! sokong sgt…kikikiki

    5

    1
  5. whatever says:

    hoi mcm oksana daaa

    2

    4
  6. Jini says:

    Pakaiaan kau pun macam sampah…kt islam

    0

    9
  7. Bawang says:

    At makcik kekelipkelipkelip. Memang mcm tu sebenarnya kena buat. Lelaki paham, jadi raja lps kawin. Jaga anak pun payah. Lps tu bila jaga anak. tanya bila nak balik bila nak balik letih jaga anak la tu. Buat anak rajin bebeno. Klau semua pompuan buat lunyai la badan. Hari tu dgr dlm radio, dia pesan buat bini dia suh jadi mcm perangai masa mula2 bercinta. Lembut dan spantun. Dj tanya nape..”skrg bini saya mcm singa”. Dj tanya ank berape..”3″. Kalau semua bini handle mmg la jd singa. Anak 3 jenuh nak berkepong ooo

    17

    1
    • makcikkelipkelip says:

      kadang2 bila tgk kes2 org lain, mmg rasa bertuah sgt walaupun laki akak tak kaya. akak pun byr kredit kad, hutang kereta sendiri, loan rumah kami sama2 byr separuh2, duit taska anak, brg dapur pun byr sama2. tapi sbb laki akak jenis blh ringan tulang buat semua kerja rumah sama2 (lipat kain, mandi anak, cebok anak, apa2 je lah tapi masak je dia mmg tak reti), so, kita pun x kisah. kami kawen pun tanggung kos kenduri sama2 sbb dia bukan org senang. duit hantaran bagi sekadar “wayang” je. last2 mak akak bagi balik kat dia, suruh guna sebagai deposit beli rumah. entah la, tak semestinya kaya itu bahagia. akak harap umur kami panjang, jodoh kami berkekalan. bukan cerita dongeng, tapi mmg tak semua lelaki trash. no one is perfect. nak kaya + hensem tapi tak bahagia, atau nak yg memahami, boleh berkerjasama, tapi susah2 la bersama? pikirkan la wahai adik adik…

      2

      0
  8. pendosa says:

    benda haram memang lagi best… sebab nafsu syaitan sentiasa hasut. susah nak berubah.. aku ckp pasal aku gak.

    2

    2
  9. Anonymous says:

    si ammar ni kann jns pussy hunter…dari bujang lagi..so bila dah kahwin tu agak susah nk ubah tabiat pussy hunter dia tu..

    2

    0
  10. Laki sekarang mmg sampah… Kawen bukan kerana Allah Ta’alla… Kawen sebab sunyi, terikut2 dgn kawan dan saudara, konon nak jaga nafsu, dan nak buktikan kejantanan… Bukan nak kawen sbb nak cari pahala banyak2 kerana Allah Ta’alla… Jantan sampah ni mmg menyakitkan hati dan menyusahkan orang saja sampai mati… Elok tembak bunuh la lagi bagus!!!

    11

    1
  11. ayish says:

    saya doakan perjalanan hidup tenang selalu

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Takyah sokong mana2 la, dua2 sama tak betul

    1

    0
  13. Anonymous says:

    Bini pun aurat entah ke mana lepas tu ko harap laki ko setia? Wakaka

    0

    5
  14. orenjus says:

    Tak tak sekarang ai nak tau Ammar ni skandal dgn sapa. hihi

    0

    0
  15. Laki kalau sejak bujang lagi mmg kaki burit, dok jadi jantan murahan jual batang dia yg kecik, lembik, berkurap, berkudis tu, tambah2 lagi ada rekod kongkek 3some mcm Ammar Bangla hodoh tak sedar diri ni, toksah dok pulun buat dia tu jadi suami… Jantan kalau dari bujang perangai gigolo murahan mcm tu, jangan harap la dia nak ubah perangai jadi baik lepas kawen… Pompuan pulak tak payah pulun nak jadi heroin nak ubah perangai suami celaka HIV mcm tu… Dia jugak yg akan rasa susah dan sakit hati… Cari saja laki lain… Kalau tak jumpa laki baik, toksah dok kawen lagi… Sbb hg hanya akan biarkan diri hg dilukai dia nanti… Biar kawen lambat, tapi jodoh yg tepat dan bahagia sampai mati… Tak pon, membujang saja sampai mati…Hati senang bahagia saja… Kawen bukannya wajib pon… Tak mati pon kalau tak kawen… Nak bahagia, bukannya dgn kawen semata2… Bujang pon boleh bahagia…

    2

    0
  16. Marsha Khalid says:

    Allah … Da Ade Yg Halal Cari Yg Haram Pulak.. Sememang Nye Dia Suka Benda2 Yg Haram Ke?Kesian Isteri Dan Ank Tu…Insyaa Allah DiBeri Pertunjuk Oleh Allah Swt Dgn Segera..Aamiin!

    0

    0

Leave a Comment

Optional