Written by Bella | April 5th, 2017

Bekas bintang program popular Korea, Running Man iaitu Kang Gary mengesahkan beliau sudah berkahwin secara rahsia dengan seorang gadis bukan daripada kalangan selebriti.

Pengumuman itu dibuat oleh Gary sendiri menerusi akaun Instagramnya @kang_gary888 petang tadi.

I got married to the person I love today. There was no wedding, but the two of us became a married couple through our own expression. My wife is a non-celebrity woman, who shook my soul in a moment. Though there may be those of you who are shocked by the marriage news, I hope you bless our new future with a happy heart. I’ll live well and happily for the rest of my life.

Peminat seluruh dunia mula membanjiri ruangan komen di muat naik tersebut dan mengucapkan tahniah kepada Gary dan isterinya.  Ini satu berita yang agak mengejutkan namun kami yakin peminat Gary sungguh gembira dengan perkhabaran ini. Tahniah!

Sumber Berita : All Kpop

 

17 responses to Kang Gary Umum Sudah Berkahwin Secara Rahsia Dengan Gadis Yang Bukan Daripada Dunia Hiburan

  1. Vera says:

    The time is coming wow congratulation kanggaryandwife may the god always bless u and wife..muahxx muahx for u too hihi

    11

    0
  2. Sy says:

    Ingatkn dia dgn song ji hyo ..ermm

    5

    0
  3. Anonymous says:

    no wedding but became a married couple through our own expression. ???
    kahwin ‘our own expression’ tu macam mana yer ???

    1

    0
    • wha says:

      our own expression tu terus kongkek.
      Tak payah lafaz vow…no wedding dress.

      6

      0
    • popo says:

      kalau tgk kat blog lain diorang guna translation lain..x ingat dah apa..tp bukan ‘own expression’ la..maybe diorang register marriage je tp x buat wedding ceremony..

      6

      0
    • roti gery cis says:

      mksdnya dia dah declare bercouple and tinggal bersama. Unofficially married tnpa majlis tnpa lawyer dsbnya. Ala2 mcm budak2 zaman sekarg la, spender makbapak beli dah pandai nak berpapa mama – tp memandangkan status gary ni artis kira dia dah mengaku nak amik ati pasangan karang tak kasi..nanti klu termengandung baru kahwin kot??

      1

      0
      • Michu says:

        Dier daftar kahwin terus…ikut mcm artis dia jung in dan jo jung chi yang daftar kahwin pastu g panjat gunung…sama dengan anh jae hyung ngan go hye sun tu pun daftar kahwin majlis tak ada..

        1

        0
  4. spender cap nuclear says:

    muka ada iras macam Kim Jong Un NorthKorea vavi komunis gemuk

    1

    6
  5. polaris_sjh says:

    tp respect cara gary. no dating rumours, no dating scandal, and no dispatch. tahu2 je dah kahwin. gentleman gary! harap2 lepas ni jihyo pulak yg akan menyusul.

    13

    0
  6. Anonymous says:

    tula kawin dgn retis pompan mesti menjengkelkan..semua nya pakai mini skirt jer..cenggitu nak buat bini…

    2

    3
  7. Shhh says:

    Aku terfikir mesti Instagram dia kena hacked kot… pelik gak…Kawan2 dia semua tak tahu dia nk kawin…Tpi ramai suka Gary kawin dgn Song Ji Hyo…Termasuk aku…Suka tgk Dorg dri lofafattah tu…Tapi respek kt dia gak.. Walaupun dia tak buat majlis. Dia dh bgtu dia kawin…bukan mcm artis Malaysia…Kawin syp2 kawin larik pulak tu tak ngaku….Tahu2 Dh mengandung..Bila dah mengandung baru terhegeh-hegeh bgtahu media..Bila cerai satu Malaysia nk Org tahu….Tu lah artis Malaysia

    12

    0
  8. gulagula kismis says:

    korang ni pulak yang melebih2 nak cite pasal jodoh dia. dalam runningman dengan song jihyo tu skrip jela aduh. kat luar dorang ni kawan je. bongok la korang obses cam peminat loffatah. yang pasal own expression tu, ibarat cam korang nikah tapi tak sanding le. tu pon tak paham? dorang register marriage tpi takde la buat ceremony potong kek or minum2 teh tu.

    7

    0
  9. Anonymous says:

    Emmm

    0

    0