March 22nd, 2016

Muncul dalam program eBu Babypedia yang disiarkan oleh stesen televisyen berbayar, Astro, ramai yang mempersoalkan adakah tindakan Yusry  KRU dan Lisa Surihani untuk tidak mendedahkan wajah anak mereka , Yahaira Leanne sebelum ini kerana ingin memberikan hak eksklusif kepada Astro?

Walaubagaimanapun, menurut Yusry  mereka masih tetap dengan prinsip untuk tidak terlalu mendedahkan Yahaira dan tidak memberikan sebarang hak eksklusif kepada mana-mana stesen televisyen.

Pertama kali pihak Astro bertanyakan tentang sebuah rancangan untuk memperkenalkan Yuhaira, kami menolak kerana itu sudah bertentangan dengan kenyataan kami sebelum ini iaitu tidak mahu mendedahkan wajah bayi itu.

Kemudian mereka akur dan bersetuju dengan cadangan kami untuk program yang berkongsi pengalaman bagaimana pertama kali menjadi ibu-bapa.

Namun, tidak bermakna mereka langsung enggan berkongsi foto Yahaira.

Ia bukan bermakna kami tidak langsung mahu kongsi gambarnya, jika ia perlu dan pada masa yang sesuai atau saya rasa ingin kongsi, saya akan lakukan.

Dalam rancangan televisyen ini ada beberapa babak juga yang kami dedahkan wajahnya iaitu ketika majlis aqiqah kerana macam tidak logik pula kalau dia tidak kelihatan di majlis itu.

Ramai sebenarnya yang teringin untuk melihat wajah Yahaira Leanne bukan kerana ingin mengkritik tetapi lebih untuk tahu bagaimana rupanya anak artis pujaan mereka.  Tidak salah jika sekali sekala Yahaira didedahkan kepada peminat.

Sumber Berita : mStar Online


Comments are closed.

Loading...